måndag 24 april 2017

Liberoklubben startbox

Liberoklubben startbox

FÅ EN LIBERO STARTBOX. Menar de väskan man får på BB? Eller är det en gravid-box? Klickar man på länken står det ingenting om nån startbox , och jag är redan medlem.


Liberoklubben startbox

Libero startbox Libero startbox. Där kan även familj och vänner som följer er ta del av de bilder ni lägger upp under året som går. Du kan även prata graviditet och bebisar i vårt populära föräldraforum och bjuda in din partner där ni kan dela en gemensam tidslinje i appen. En kul och uppskattad present för småbarnsföräldrar, ett mobilt presentkort på blöjor och babyvårdsprodukter till babyshowern, födelsedagen, dopet eller när.


Boxen innehåller en hel del bra varuprover, kuponger, en liten leksak till bebis och en bok med goda råd till föräldrarna. Startboxen innehåller Newborn blöjor, stl och babyvårdsprodukter, en liten leksak, mm – en present som vi hoppas ska vara till både nytta och glädje för dig som nybliven förälder. Nya medlemmar får en startbox som innehåller lite allt möjligt. Hos Apotek Hjärtat hittar du produkter inom Baby startbox.


Innehållet kan variera men blöjor, våtservetter och babyolja förekommer. E-handla ur hela vårt sortiment bekvämt online på nätet – snabb och smidig leverans dit du vill. Som gåva fick jag en startbox med diverse gottigheter som kan vara bra att ha inför BF. Meldemskapet är gratis och boxen hämtade jag smidigt ut i förbutiken på Ica Maxi här i Jönköping. Denna blogg startades under graviditeten med mitt första barn, och den resan ska ni nu få följa.


Jag är år och bor tillsammans med min sambo R. Babyboxen är fylld med allt du behöver inför första tiden med ditt barn. Busen kom ju tre veckor tidigt så skötbordet hade inte kommit fram, hehe. Som medlem i klubben kan du växla blöjpaket mot poäng att köpa gåvor för i deras medlemsbutik. Startbox till alla nyfödda, förvandla blöjor till poäng, prata med andra föräldrar i vårt forum, få.


Bloggen omfattas inte av utgivningsbeviset på vimedbarn. Vi hämtade ut vår startbox på närmsta ICA Maxi, även butiken skickade med lite olika erbjudanden vilket var toppen! Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn.


Finns lite mer att läsa om denna box här. Allt för föräldrars Gravidpaket. Boxen kan du som medlem hämta ut några veckor före din förlossning och om du blir medlem efter ditt barn är fött har du chansen innan barnet blivit en månad gammal. Gå med i klubben och registrera din graviditet. I gravidkalendern finns också graviditetsuträknaren där du kan beräkna förlossningsdatum, graviditetsvecka och mycket mer.


Lagom till förlossningen kommer du att få ett mail där du bekräftar ditt mobilnummer, efter det skickas en mobilkupong ut som du visar upp i förbutiken på Ica Maxi stormarknad. Man får ju goodiebags på sjukhuset också men gratis är gott. Bli medlem i Min Nestlé Klubb så får du rabatter och kuponger.


Du kan även beställa gratis smakprov och samla poäng som du kan byta ut mot produkter. I Semperklubben får du som medlem en gratis vällingburk samt sms-kuponger varje månad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg