torsdag 20 april 2017

Citroen verkstad göteborg

Alltid lägre pris på Skruvat. Välkommen till Henriksen Bilservice, din auktoriserade Citroen och Peugeot verkstad i Göteborg. Det finns många kunniga mekaniker som kan serva många olika märken så det kan därför vara svårt att välja. Vi är auktoriserad återförsäljare av Citroën , Seat och Peugeot.


Kontrollerna utförs utav Svensk Bilprovning.

Som auktoriserad verkstad har vi tillgång till den kunskap som krävs för att läsa ut din bils information. Detta är ett måste då bilarna idag blir mer och mer komplexa. Självklart bibehåller du din nybilsgarantin när du låter en auktoriserad verkstad utföra service på ditt fordon. Med bara ett eller två klick kan du få tillgång till en förteckning över Citroën -återförsäljare eller Citroën - verkstad i ditt område och deras.


När ska uppdraget vara klart? Här hittar du allt du behöver för att ta hand om din bil, husvagn och husbil. Boka service, däckbyte, skadebesiktning och reparationer.

Reservdelar Mån–Fre 6. Skäm bort dina hjul på vårt däckhotell Så här i hjulbytartider vill vi påminna om att vi på Hurtigs Bil gärna både byter och förvarar dina hjul på vårt förstklassiga däckhotell. Sveriges nya BMW butik på nätet! För att få ordning på din bil, kommer vi först undersöka vad som behöver repareras.


Det här gör vi under en skadebesiktning på verkstaden i Göteborg Tagene. Under inspektionen undersöker vi skadornas omfattning och behovet av eventuella reservdelar. Det gör vi under en skadebesiktning på verkstaden i Göteborg Västra Frölunda. Direkt efter avslutad fordonsutbildning börjar Ray jobba hos Bo Niclassons Bilservice med auktoriserad Citroënservice.


Vi är en auktoriserad verkstad för Isuzu, Suzuki och Mitsubishi. Nu är det hög tid att byta till vinterdäck. Verkstaden låg då på Brattgatan.


Vänligen välj avdelning för att komma till rätt anläggning i Göteborg. Runt om och i Göteborg finns flera bilverkstäder anknutna till Autoexperten. Det gör valet enkelt för dig som bilägare att hitta en bilverkstad nära dig för att få hjälp med din bil.


Få högkvalitativ AC-service till din kylbil i Göteborg hos oss på Segerlöfs!

Vi finns också i närliggande kommuner med verkstäder. Med lång erfarenhet av fordonsklimat är vi den AC- verkstad du kan lita på. Behöver du hjälp med en bilreparation eller service? Vi utför bilreparationer av många olika slag i Göteborg och Malmö. Vi använder cookies för att erbjuda dig en bättre upplevelse av Meca.


Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Toyota Center Göteborg fullserviceanläggning Bäckebol och Mölndal. Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.


Auktoriserade verkstäder – för din trygghet När du lämnar in din bil hos Bilia för service kan du vara säker på att din bil är i trygga händer. Alla våra bilverkstäder är auktoriserade för våra bilmärken, vilket är en garanti på att din bil får just den service som bilen kräver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg