måndag 10 april 2017

London udda sevärdheter

Femstjärniga aktiviteter i London! Snabb och enkel köpprocess. Rundturer till London Eye. Billigare online med Viator! Upptäck alla sevärdheter i London!

Boka online och spara pengar! Looking For London The? We Have Almost Everything on eBay. Vi förhandlar så att du slipper. Varje lista med udda saker måste ha en twist på något känt också.


På Tower Bridge, ett av Londons mest kända landmärken, finns nu möjligheten att gå mellan brospannen via en gång högt över marken. Gångens golv är gjort av glas, så du kan stirra ner i vattnet – meter nedanför.

Ger en känsla av att sväva i luften. Sevärdheter i London : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i London , England på TripAdvisor. London är inte bara Big Ben, Trafalgar ­Square och Oxford Street. Det finns även hemliga parker och udda museer att upptäcka. Här är fem tips för den nyfikne.


Genom London rinner floden Themsen och staden har många broar och tunnlar. London Bridge och Tower Bridge är två av de mest kända broarna och båda är öppna för turister. Det är nästan omöjligt att resa till London utan att uppleva historia och kultur. Det här är kanske den mest imponerande bron i hela Europa, och det är helt gratis att promenera över Tower Bridge. Bron är en av många som tar dig över floden Themsen i centrala London.


The Clink prison museum. Skrämmande berättelser, tillhyggen och obehagliga dockor ger en riktig. London har några av världens mest berömda sevärdheter.


I staden trängs intressanta och spännande museer, otroligt vackra byggnader och monument samt historiska stadsdelar och gator fyllda med trendig och udda shopping. Här ger vi ett axplock av klassiska sevärdheter i London som du inte får missa. Här kan man köpa souvenirer men även fynda mer udda föremål.

I denna stad finns det bland annat hemliga parker så väl som udda museer. Om du vill testa något nytt på din resa till London , boka hotell med oss och kolla in våra tips nedan. Sevärdheter Londons stadsbild kännetecknas av en något oplanerad stadsarkitektur.


Det ger London en unik charm och gör staden till ett spännande potpurri där gamla byggnader står sida vid sida med nya. De historiska monument och kyrkor som finns i staden vårdas ömt. De vittnar om en lång och händelserik historia. Shoppa loss, njut av en pint lager eller scones med te och kolla in några av världens mest kända sevärdheter.


Det första fängelset i London som hade kvinnliga interner. London överraskar även den som redan känner staden – det finns alltid något nytt att upptäcka. Upplev galen arkitektur, street art i världsklass – och svenska drottningens ockulta portal. Italienarna är ett folk med känsla för stil, och huvudstaden har mer att erbjuda än monument från antiken.


Udda sevärdheter i Sommarsverige. Sugen på något verkligt annorlunda? Sverige är konstigare än du tror. Icakuriren har listat tio av sommarens märkligaste.


Trots att kaffekedjorna finns över­allt i London finns det ändå fortfarande entusiaster värda att gå omvägar för. Nude Espresso är ett gott exempel som har två kaféer, i östra London nära Spitalfields Market och på Soho Square. I östra London ligger även deras eget rosteri, bara ett kvarter från kaféet.


Beundra dem med en promenad längs floden: ta tunnelbanan till Westminster och gå över bron till den södra flodbanken för att få den bästa utsikten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg