måndag 10 april 2017

The tiny universe

Allt för barn i åldrarna till år. Se utbud från flera butiker. Our soft garments and perfect accessories are designed for any occasion when you want that.


Ever since the beginning our vision has been to add style to the first years on earth. Bakom företaget står vännerna Maria och Johan som gärna designar plagg som är stilrena men samtidigt med en smula humor. Med nytänkande design inom kläder, böcker och accessoarer lanserar de nu sin första kollektion.

Behind the company are friends Maria and Johan whoto design clothes that are stylish and with a little humor. Tvådelat set inkluderar en tröja och en klänning. Klänningen har tryckta prästkragar fram. Designad med ett förkläde. De tillverkar fina, svenskdesignade kläder och accessoarer med god kvalité.


Plaggen designas i enkel nordisk stil kombinerat med kvalitet och komfort. Och såklart lite humor, vad sägs om till exempel en sparkdräkt som ser ut som en frack? Tillverkad i mjukt och.


Mjukt fodrad på insidan i mjuk bomullsjersey.

Montille Moments inriktar sig främst på dekorationer till bröllop och Baby Showers. I vår webshop finner ni över tusen olika dekorationer som kan. Jag vet inte varför exakt men den påminner mig lite om min barndomsvinteroverall. Tiny Universe åkpåse känns väldigt klassisk i sin design. Något man bara hoppar i och sen är man varm nog att med glädje ta sig an alla vinteräventyr.


På framstycket finns en centrerad dragkedja som går hela vägen ned till fotändan. Den här bodysuiten är ett måste för alla små killar med stil! Bodysuiten har knäppning i halsen samt grenen för enkel av- och påtagning. Detaljer i accentfärg.


Byxor med resår i midjan. Kombinera med tofflor för en godnattsaga innan läggdags. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på TKR. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Discover the outlet collection from this unique designer.


Ingår en väst och en romper. Fin blomma och dekorativa knappar. Resår i midjan och muddarna. Aaron, min lilla astronaut.

Den är sååå gosig med velour på insidan, perfekt att kunna ta upp ur vagnen i vinter och kanske gunga lite eller åka en tur i pulka med syskonen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg