fredag 7 april 2017

P3 dokumentär bästa

P3 dokumentär bästa

Varannan torsdag (ojämna veckor) E-post. PDokumentär har under sina år producerat många uppskattade podcasts. Bland de mest lyssnade avsnitten finns mordet på Elin Krantz, skolskjutningen i Jokela och knarkkungarna på Darknet. Anton Bergs dokumentär om Diskoteksbranden i Göteborg tog hem priset i hård konkurrens med nio andra dokumentärer.


Alla dokumentärer sorterade efter ämne. Bästa intervjuerna – hela listan. Ansvarig utgivare: Şîlan Diljen där inget annat anges. Han förnekar att det skulle förekommit våld i hemmet och säger att de som påstår det ljuger.


Nu har jag äntligen upptäckt podden Spår och jag är så tacksam att få höra dig i ytterligare intressanta poddar. Otrolig dokumentär om bandet som fick kämpa många år för att bli kända och höll på att misslyckas vid ett stort antal tillfällen. Bandets otroliga story gör filmen sevärd även utanför fanskaran.


Big Star: Nothing can hurt me Världens bästa band som ingen lyssnade på. Peller PDokumentär ? Du är podcasten Spår någonting för dig! Letar du också efter en bra podcast?


Hoppas du hittar en ny favorit podcast! Phar sedan flera år tillbaka satsat stenhårt på att ge lyssnarna spännande, snygga och relevanta historier i podd- och dokumentärformatet och Pi Göteborg lägger nu stort fokus vid att säkra en högklassig produktion inom just det. Grundaren Fredrik Johnssons ger nu sina tips på avsnitten du INTE bör missa.


Dokumentär om Tjuvgods som varit med i bland annat Veckans Brott och som fått besök av självaste Leif GW Persson. För mer info se gärna tjuvgods. Tjuvgods startade för år sedan som en ideell förening som förmedlade gods gjort inne på svenska anstalter till köpare utanför murarna och på så sätt bidrog med pengar till fången. För att förstå hur händelser i vår nutidshistoria skapar avtryck och förändrar vårt sätt att leva, måste de sättas in i ett sammanhang. Sveriges största podd.


Vad är ditt starkaste minne. Saras röst är utbytt och delar av intervjun har tidigare sänts i Pdokumentär. PGuldgalan hyllar den svenska musiken i en direktsänd gala från Partille Arena. På scen står Molly Sandén, Miriam Bryant, Refuse Ozzy och Timbuktu, Victor Leksell, Dree Low, Einár, Snoh Aalegra, Winona Oak och Gammal. Inför SR-programmets tioårsjubileum har lyssnarna fått fram sitt favoritavsnitt och under lördagskvällen presenterades resultatet.


P3 dokumentär bästa

Programledare är Kodjo Akolor. I Dox hittar du världens bästa filmer om verkligheten. Brännande aktuellt i Dokument utifrån. Kollar på gängmorden i göteborg från uppdrag granskning nu, och blev otroligt sugen på mer svensk. Bli först med att lyssna på ett ännu osläppt avsnitt.


Kanske blir det ett attentat som skakat om världen, ett mord som påverkade en hel bygd eller en politisk skandal. Salemmarschen har ställt begreppen på ända. Detta kan även vara mitt satsaigaste inlägg någonsin.


Jag kan med en viss stolthet avslöja att jag lyssnat på prick varenda P- dokumentär som gjorts. Till och med Operation Sepals: CIA i Norrbotten, haha dock inte så fängslande men. Några lyssnar jag på igen för de var så jäkla bra.


Här kommer de fem bästa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg