måndag 10 april 2017

Handboll vm 2017

Streama live sport online - Direktsänd sport på nätet: Handbollsligan, Champions League! Sverige imponerar i handbolls- VM i Tyskland. Landslaget är VM -semifinal för första gången – där väntar Frankrike.


Svenska handbollslandslagets matcher visas i Kanal 5. Här är tv-tider, spelschema och resultat.

Frankrike besegrade Norge i finalen och blev världsmästare för sjätte gången. Klicka bara på landets namn i den vänstra menyn och välj din tävling (ligor, cup eller turneringar). VM Damer live på Scoreboard. TV och stream du är ute efter är det här tablån du söker.


Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Det svenska handbollslandslaget kan glömma drömmen om VM -guld. Virvlande snabbt Norge till final Norge har alla möjligheter att försvara sitt VM -guld i handboll.


Världsmästerskapet i handboll arrangeras en gång vartannat år på såväl herr- som damsidan.

Det är ojämna år som gäller för bägge turneringar, vilket innebär att vi under samma år kan följa både herrarna och damerna i mästerskapet. Och kommer att spelas i Japan mellan den november – december. Se dagens hetaste klipp från de populäraste.


Hör gärna av dig till oss om du har frågor om vår verksamhet eller om du har allmänna frågor om handboll. Vi som jobbar här hittar du på kontaktsidan. De svenska VM -spelarna lutar sig mot över hundra år gamla psykologiska rön. Lagkaptenen: Domarna var mesiga VM -semifinalen stod och vägde när Hanna Blomstrand gjorde en sista satsning.


France, in a clean sweep, defended their title by defeating Norway 33–in the final, which secured France their sixth title. En pefekt present eller julklapp till någon du vill göra glad. Germany was the only applicant for this championship. UVM live på Scoreboard. IHF Handball World Championship.


Senast var det Frankrike som tog hem titeln på hemmaplan, och vann då för andra mästerskapet i rad. De kommer att sända nästan alla handbolls- VM matcher gratis på deras hemsida, och det enda kravet om du vill titta på är att du har en tysk IP-adress. Om du försöker att titta på handboll VM -matcherna på DKB från utanför Tyskland kommer du att se detta felmeddelande.


Chris Jansson 5views.

LeoVegas Sport direktsänder samtliga matcher! En stor del av Qatars VM trupp i Handboll har sitt ursprung från ett annat land. Något som kan tyckas vara ganska kontroversiellt.


Se handbolls- VM på TVoch TV10. Handbolls- VM kommer också spelas på andra orter som Köpenhamn, Berlin, Hamburg och München.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg