fredag 28 april 2017

Skaffa nya vänner app

GoFrendly är en app enbart för tjejer. Meet Up är främst välkänd internationellt men börjar komma allt mer i Sverige. Här är sätt att skaffa nya vänner som vuxen: 1. Vi känner alla någon gång behovet av att träffa nya vänner.


Flytt till ny sta singel när alla andra är i en relation, först i kompisgänget att få barn – anledningarna kan vara många. Claudia ville ha fler vänner som delar hennes intresse för entreprenörskap.

Ulrika hade precis flyttat hem från San Francisco och kände att hon hade vuxit ifrån sina gymnasiekompisar. Men att träffa nya vänner i vuxen ålder är inte alltid det lättaste – så Claudia och Ulrika skapade en app för att underlätta kompisdejtandet. För många är det svårt att skaffa nya vänner som vuxen.


Här är tips på appar, aktiviteter och hur du gör för att få nya kompisar. När man blir äldre kan det vara svårare att skaffa nya vänner. Man träffar inte automatiskt nya personer i en skola eller i fotbollslaget.


Så hur gör man för att skaffa vänner i vuxen ålder? Här är elva grymma tips på hur man får nya vänner , enligt forskning! Panion – Melanies app där människor i alla åldrar kan skaffa nya vänner.

Man söker på gemensamma intressen i stället för att swipa på människors profiler. Tinder för vänner ” – ny app sammanför folk med samma intressen. Har du svårt att hitta nya vänner som delar dina intressen? Har dina nuvarande vänner tråkiga intressen?


Då kan den nya appen Panion vara något för dig. Nu när det är så mörkt och kallt ute tänkte jag att det kunde vara ett bra tillfälle att skaffa nya vänner ! Som kompis skulle jag säga att jag är rolig, pratsam, förstående och alltid med på att göra nya saker! Här kan du träffa personer du aldrig annars skulle ha mött. En vän för livet, en flört eller en nätkompis är bara ett klick bort. Bli medlem – om du vill.


Ingen registrering krävs. Däremot öppnar sig fler möjligheter för dig om du faktiskt väljer att bli medlem. Dessutom är det väldigt intressant att träffa människor som du kanske inte skulle ha mött annars!


Få nya vänner som vuxen - med en app ! Hur skaffar man nya vänner som vuxen? Claudia Gård och Ulrika Lilja vill knäcka nöten med en ny kompisapp! Skaffa massor av nya vänner ! Se roliga -klipp!


Få gratis diamanter och överraskningar varje dag!

Du bestämmer hur din momio ska se ut! Du kan styla din momio precis som du vill. Momio bryr sig mycket om din säkerhet och ser till att alla har roligt! Det finns kläder och stilar som passar alla barn! Mobbare är inte välkomna.


Vi rekommenderar dig som använder HittaNyaVänner. Den november stänger vi denna webbversion för att helt övergå till vår APP - där du enkelt kan chatta med nya vänner likt Messenger. Ju äldre vi blir desto svårare tycks det vara att att skaffa nya vänner ! Livet bjuder inte på lika många mötesplatser och det finns sällan naturliga arenor för att hitta nya vänner.


När man är liten räcker det med ett blygsamt hej och sen är man vänner , men när vi blir äldre tycks vänskapsrelationer blir mer komplicerade. Att hitta nya vänner som vuxen är inte det lättaste. Börja på yoga, träna på ett gym, ta en kurs i dans eller varför inte utvidga dina kunskaper och börja på en kvällskurs?


Så tveka inte på att ta kontakt med folk genom dessa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg