fredag 21 april 2017

Bästa kärleksfilmerna på netflix

Alla hjärtans dag är här - och det finns ingen bättre dag för att mysa i soffan framför en klassisk kärleksfilm. Något av det bästa som finns är att krypa ner i soffan med massa godis och en bra film, gärna en kärleksfilm. Det absolut bästa med kärleksfilmer är att du kan drömma dig bort till en fantasivärld.


Så mys ner dig med din BFF, din partner eller ditt squa och försvinn in i kärlekens värld stund. Ett par av deras absolut bästa är Annihilation med Natalie Portman och den interaktiva Black Mirror-filmen Bandersnatch.

Tanken som slagit alla som varit ensamma ute i sommarstugan och tittat ut i mörkret: står det någon där ute och tittar tillbaka? Då är det här filmerna för dig. Så jag är hemma sjuk från jobbet nu, med någon sorts semi-influensa där jag har lite halsont, lite feber och mestadels är helt matt och har ont i kroppen. Låt MovieZines redaktion guida dig genom några av de bästa filmerna i det svenska utbudet. Om du inte använder en utbudstjänst som Flixable för att hålla koll på vad som är nytt kan det därför vara svårt att hänga med.


I den här artikeln, som uppdateras varje måna tipsar vi om våra favoritfilmer på. Samtliga Star Trek- serier och filmer finns tillgängliga.

Jag var först tveksam till den nyinspelade Star Trek Discovery men den har växt och jag ser fram emot varje nytt avsnitt. Min favorit är annars Star Trek Voyager. Filmsajterna flödar över av titlar. Netflix du inte får missa. Men hur ska man välja, och varför?


DN:s filmredaktör Helena Lindblad guidar till sevärda filmer för olika tillfällen. Längtar du efter en slappardag i soffan? Kanske bara lite hederligt helgmys?


Super Size Me En riktig klassiker i genren matdokumentärer. Både nya filmer och klassiker. Störst av allt är baserad på Malin Persson Giolitos succéroman med samma namn, och inleds i efterdyningarna av en skolskjutning på en gymnasieskola i Djursholm. Här listas de bästa serierna som finns att tillgå i både USA samt i Sverige. Stranger Things Polischefen Jim Hooper kopplas in i sökandet och på en diner dyker en flicka upp som visar sig ha övernaturliga krafter.


En grupp speciella styrkor Marines skickas på ett sekretessuppdrag till Afghanistans berg. Deras mål var att samla ett topphemligt paket. Bästa kärleksfilmerna Snart är det alla hjärtans dag!

Om man inte har någon att fira med kan man alltid kolla en romantisk rulle. Ja vi är beredda att gå så långt. Letar du efter att bli både chockad och få en tankeställare när du tittar på en serie så är Black Mirror något för dig.


Varje gång du ser ett nytt avsnitt av den här serien kommer du garanterat att bita på naglarna. Nu har vi gått steget längre för att stilla er törst på bra skräckfilmer. Vi bad skräckforskarna Anna Höglund och Mattias Fyhr vid Linnéuniversitetet respektive Jönköpings universitet att lista sina skräckfavoriter från de senaste åren. Narcos skildrar den ökände knarkkungen Pablo Escobars extraordinära liv och i Bloodline sätts familjebanden på prov när släktens mörka hemligheter riskerar att läcka ut. Ett helt osponsrat inlägg om de allra bästa romantiska filmerna ni kan se på Cineasterna.


Amelie från Montmarte - i stadsdelen Montmarte i Paris lever den hopplösa romantikern Amelie, som hellre hjälper andras kärleksliv än sitt egna, men som en dag blir kär ändå. Gärna från USA och England. Behöver tips på de bästa kärleksfilmerna du har sett!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg