fredag 1 december 2017

Sparco stolar

Sparco stolar

Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Stort urval av stolen på Stylight.


Hållbara och bekväma modeller i olika designs - från enkla till unika! Här kan du få tag på alla de saker som gör din vardag lite enklare. Sparco har ett grymt utbud av racingstolar! Kanske världens bästa sortiment? Du har två aspekter att tänka när du väljer storlek på stol , det ena är att den ska få plats i bilen så yttermåtten är viktigt.


Men viktigast är att du själv får plats i stolen så att du sitter stadigt och stäkert. Att byta till en ordentlig racingstol är bland det bättre du kan göra invändigt i en bil. Ur säkerhetsperspektiv är en riktig stol , tillsammans med rullbur och 4-,5- eller 6-punktsbälten bland det viktigaste du borde skaffa till din bil om du ska köra på bana. Det finns ett brett utbud av stolar från olika märken. Tillverkad med en rörram av låg vikt som ger en väldigt stabil och smidig konstruktion.


R1passar bra i alla bilar, tack vare sina lägre bottenstöd fungerar R1även i små modeller och bilar med. Du kan avbryta prenumerationen när som helst. För detta ändamål, vänligen hitta vår kontaktinformation i det rättsliga meddelandet. Vi säljer racingstolar, sportstolar och barnstolar samt tillbehör av det kända märket Sparco.


Stolar av hög kvalitet som både är lätta och bekväma. Olika stolar för olika behov. Våra racingstolar är konstruerade för att hålla din kropp på plats vid hård körning med höga G-krafter. The company is headquartered in Volpiano (TO), Italy. Uppdaterad med nya QRT tekniken som med bibehållen styrka ger ett lättare och mer slimmat skal, en fördel i trånga bilar.


Sparco stolar

En stol med lite lägre sidor som öppnar upp i främre delen av stolen. Försedd med Hansclips och intercomsystem. Denna produkt utgår nu. Pris gäller på kvarvarande lager. Sprint har både sidomontering och monteringshål under stolen.


Uttag för 6-punktsbälte. Ergo ger extra stöd och djup. Flotte produkter i Sparcos kendte design og med deres kendte logo. ABE innebär att stolen är godkänd för gatbruk.


Mittdelarna är enkelt justerbara och utbytbara. Jag har åkt 90mil på en dag i den så jag kan inte säga annat än att dom håller måttet. Rumpan mådde till och med bra.


Dom är lätta att montera. Man sätter fästena i sidan på stolen med bultar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg