torsdag 21 juni 2018

Måttbeställda ramar malmö

Måttbeställda ramar malmö

Bästa servicen och utbudet, välkommen! Handla online eller i vår butik. Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Om du har en bild i udda mått och har svårt att hitta ramar i standardstorlek som passar så är det inte några problem.


Måttbeställda ramar malmö

Här beställer du snabbt och smidigt en måttbeställd ram. Vi gör även måttbeställda speglar och har något för alla smaker. Mer info om butiken-I Butiken kan du också se exempel på skillnaden på reflexfritt UV glas jämfört med vanligt tavelglas och även se skillnaden på en ram med och utan olika typer av passepartouter.


Därför är vi stolta över vårt enormt breda sortiment med ramar. Inga problem, vi tillverkar måttbeställda ramar som passar din bild. Hos oss i Malmö hittar du ett brett utbud av ramar och fotoalbum. I vår ramverkstad hjälper vi även till med måttbeställda fotoramar.


Kom in tills oss så hjälper vi dig att hitta ramen som just du söker. Ramgalleriet är en webshop som säljer måttbeställda tavelramar, färdiga tavlor och tillbehör till tavlor och ramar. Vu säljer även måttbeställda tavelramar. För att skydda det du ramar in används en passepartout.


Den ger faktiskt inte bara skyd utan rätt passepartout framhäver även din bild. Våra rammakare i varuhuset hjälper dig att hitta rätt för just din inramning. Våra passepartouter är självklart pH-neutrala för att undvika skador på din bil fotografi eller konstverk. Inramning Välj på ett stort sortiment av ramar , glas, passepartout. Affischer, foton, målningar, broderier m. Vi monterar även din canvas på kilram samt tillverkar måttbeställda speglar efter kundens önskemål.


Vi byter trasigt glas på inramningar och renoverar dina gamla tavlor. Våra måttbeställda tavelramar levereras alltid utan glas och bakstycke. Om du är i behov av glas, se gärna våra BTO- ramar med glas och bakstycke. Alla ramar levereras i delar och monteras ihop med Dynaframe. Alla våra måttbeställda ramar i den här kategorin är tillverkade i Sverige.


Ramar tillverkade av svensk furu. Beställ din ram i vilken storlek du vill. Hämta i butik eller få den hemskickad. Oavsett storlek så bygger vi ramen du behöver, snabbt och enkelt. Ring oss direkt så hjälper vi dig!


Letar du efter prisvärda ramar? Framkalla eller förstora bilder. Besök oss i butik eller på nätet! Stort utbud av väggdekor. Köp till en måttanpassad Passepartout i ditt exakta mått och få en komplett tavla för att rama in dina posters och bilder med.


Vi har det du behöver. Söker du mindre fotoramar, stora ramar , guldramar, ramar som håller ett visst mått, som t. Köp dina ramar direkt i vår webbshop till ett lågt pris och få dina tavelramar levererade direkt hem till dig – snabbt, enkelt och prisvärt! Ramen passar utmärkt när du till exempel ramar in barnens konstverk, bilderna från semesterresan eller släktträffen.


Allt ingår och din ram levereras färdig att hängas upp på väggen. Om du är på jakt efter lite större fotoramar, är vår PLX- ram med akrylglas det perfekta valet. Måttbeställda fotoramar med akrylglas. Levereras med akrylglas, syrafritt bakstycke och hänge för vägg.


Vi är bäst på måttbeställda ramar. Det här gör att du alltid kan hitta en passande snygg ram för din målning. Alla tavelramar levereras med teknik från Dynaframe och du monterar dem enkelt själv på dina målardukar.


Måttbeställda ramar malmö

En cookie är en textfil som sparas lokalt på din dator.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg