torsdag 14 juni 2018

Gleerups portalen

Här loggar du som lärare eller elev enkelt och snabbt in. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen. Därför utvecklar vi dem i ett nära samarbete med elever, lärare och skolledare runt om i landet. När vi testar och utvärderar digitala läromedel tar vi hjälp av pilotskolor och pilotklasser. Om du har Logga in ska du använda det.


Om inte, så ska du välja att logga in med e-mail. Text, film och uppgifter. Skaffa Mobilt BankID BankID på fil Logga. Matteträning med matematikportalen som eleverna älskar. Färdighetsträning i matematik som följer årskurs 1-läroplan och gör matematikundervisningen roligare.


Gleerups svenska och svenska som andraspråk 7–9. En bokhandel i hjärtat av Lund! Inspireras av böcker inom skön- och facklitteratur, gå på upptäcktsfärd bland våra barnböcker och vår välsorterade. Ett omfattande kunskapsinnehåll i kombination med den senaste tekniken ger eleven en levande lärupplevelse med nya möjligheter att lära på sitt eget sätt, och för läraren finns en rad nya verktyg.


Crona Portal Mobilt BankID Personnummer : Logga in. Gå med i nätverket HK- portalen Lärarforum! Läs mer och prova gratis på gleerups. Med hållbara hälsningar Andy.


Här hittar du information om sådant som rör dina studier på Umeå universitet. Logga in för att se ditt schema och dina aktuella kurser inkl länkar till. Esportal is a web-based competitive arena for Counter-Strike: Global Offensive.


Gleerups portalen

We aim to make playing more engaging by removing disruptions such as disconnects. Bokmalen är en sökmotor för böcker och pyssel. Vi samlar allt och gör din shoppingupplevelse snabb och enkel.


Vi presenterar produkter från ett antal. Med administrationsgränssnittet kan du följa upp vilka uppgifter eleverna gjort den senaste tiden. Dela ut läxor, gleerups portal s och gör matematikundervisningen roligare.


Gleerups portalen

Gå till forumet: gleerups portal lärarwebb. Vi är säker på att du kommer att ha en utmärkt erfarenhet. Exponent 2a Elevwebb hör till boken Exponent 2a. Den säljs som individlicens mån. Om sidan: Titta på orden i en minut.


Försöka att komma ihåg alla ord. Skriv sedan de ord du kommer ihåg. Antalet uppsagda ökar. Skolportalen omfattar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg