torsdag 14 juni 2018

P3 dokumentär alla

P3 dokumentär alla

Populära Senaste Kommande. Våldtäktsfallet i Billdal. Peter Rätz hade i över år tagit emot betalning från. Bobby Äikiä anmäls försvunnen från en parkering norr om.


Det styr stora delar av hans liv. Dokumentärer om vägen till toppen. När det är som värst kan han inte ens klä på sig på morgonen men nu ska han ta kontrollen över sin sjukdom. Idag vill vi alla med gemensam röst ropa: Aldrig mer! Anton Bergs dokumentär om Diskoteksbranden i Göteborg tog hem priset i hård konkurrens med nio andra dokumentärer.


Alla dokumentärer sorterade efter ämne. Bästa intervjuerna – hela listan. Alla producenter sorterade efter betyg. Alexander Köll kastar sig utför störtloppsbacken.


P3 dokumentär alla

Det är som Formula utan kaross. Vinner man här blir man odödlig, menar han. Programmet som blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände. Ansvarig utgivare: Şîlan Diljen där inget annat anges.


Solvallamordet och Lockerbieattentatet. Lugn, fler nya avsnitt är på väg. Har du redan lyssnat på alla ? För alla med abstinens i uppehållsveckan vill vi tipsa om vår nya systerpodd PMusikdokumentär! Den handlar om vägen till toppen och livet bakom hitsen.


Han förnekar att det skulle förekommit våld i hemmet och säger att de som påstår det ljuger. Ett stort antal chefer på Systembolaget tar emot mutor från vin- och spritförsäljare. Tack för detta år alla otroliga lyssnare!


GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR PDOKUMENTÄR ! Varför laddar alla ned ” Pdokumentär ”? Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. I slutet av 90-talet är Dalarna på löpsedlar över hela landet. Flera attentat riktade mot polisen visar sig vara utförda av en tungt beväpnad.


Tvärtom har det förvirrat och lett in på sidospår - det har spätt ut. Släktfejden En modern version av släktstriden mellan Capulet och Montagu i Romeo Julia. Generation efter generation slåss och har tappat kunskap och perspektiv om.


TV- och radioprofilen Hanna Hellquist, känd också för sina privata krönikor i Dagens Nyheter, uppger att detta är hennes favorit bland P:s dokumentärer. Letar du också efter en bra podcast? Hoppas du hittar en ny favorit podcast!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg