tisdag 26 juni 2018

Programledare tv4

En sommar som nyhetsprogamledare på Radio Match i Jönköping. Lista på programledare på TV4. De flesta leder vanligtvis olika program under åren, medan vissa leder samma program i många säsonger.


Programledarna i TVbestår av cirka personer. Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

Samtliga TV-regioner samsänder programmet med någon annat lokalstation, undantaget TVMitt och TVStockholm som har egna frukostbord. Jenny Strömstedt tar plats på vår lista över Sveriges bästa programledare. Tur då att vi har så många duktiga programledare som fortfarande vet hur man gör bra tv och som kan lyfta en havererad produktion.


Sändningen blir Casten Almqvists tredje som programledare i TVoch sänds lördag 08. Redaktör för sändningen är Jenny Alversjö och nedan listas programmets gäster och samtalsämnen. Anders Ygeman Fick avgå som inrikesminister efter skandalen med Transportstyrelsen. Linda Lindorff, 4 tjänade ungefär lika mycket som sin manliga kollega.


Martin Timell, 5 har synts i TV-rutan i många år och har nog en stadig inkomst från TV4. En plockar ut överlägset mest i lön – drygt tre gånger mer än Peter Jihde som nu lämnar kanalen.

Jag har haft precis lagom betalt på TVoch jag får precis lagom betalt på MTG. Det handlar ingenting om lön, har Jihde sagt till Nöjesbladet. Artiklar i kategorin Svenska TV- programledare Följande 2sidor (av totalt 698) finns i denna kategori.


I dag sitter TVi extrainkallade krismöten om situationen. Enligt nya uppgifter ska Äntligen hemma- programledaren ha använt tillmälen som bög och hora. TV-stjärnan ska ha använt orden mot såväl kvinnliga som manliga medarbetare och kallas för en mobbare. En ung kvinna berättar även att Martin Timell ska ha tafsat på henne.


Inte bara tittarna fick en överraskning inte ens. Idag avslöjades det - Tilde de Paula Eby ska leda det nya programmet Efter fem i TV4. Hör henne berätta om satsningen och om sitt nya uppdrag. Utöver den traditionella bingodragningen, spelen (Färgfemman, osv) och utlottningarna bjuder programmet på underhållning med roliga och oväntade både infall och inslag. Nyhetsmorgons nya par: Tilde de Paula Eby och Sebastian von Sivers Haage.


Soraya är uppvuxen i Järlåsa och har iranskt ursprung. Under sommaren hade vinjetter filmats som kretsade kring kanalens programledare i en studiomiljö. TV-logotypens runda cirkelform har en framträdande position i dessa studiomiljöer, främst i form av draperier bestående av cirklar i röda och rosa färger.


Detta var den mest omfattande och dyraste omgörningen i kanalens historia. TV3-profilen utreds för ”oacceptabelt beteende”. Nu bryter MTG allt samarbete med programledaren.


Uppgifterna är av sådan art att det inte är lämpligt att fortsätta samarbetet, säger Jessica Sjöberg, övergripande pressansvarig för MTG.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg