torsdag 7 juni 2018

Farang avsnitt 4

Rickard (Ola Rapace) är en före detta kriminell som efter att ha vittnat mot sina kumpaner lever i Thailand med skyddad identitet. Tio år senare söker hans tonårsdotter Thyra upp honom. Efter ett uppmärksammat bankrån lämnas Rickar som spelas av Ola Rapace, utan valmöjligheter. Han tvingas fly Sverige och överge sin familj för att börja om på andra sidan jorden.


Farang avsnitt 4

Det är utgångspunkten för nya dramathrillerserien Farang , som har exklusiv premiär i vår betaltjänst C More den mars. På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Prova veckor gratis - utan bindningstid! Streama Farang på vår betaltjänst C More. En tragisk händelse för Rickard och Thyra närmare varandra, men Birdie blir allt mer desperat och tar hjälp av den brutale torpeden Mark för att få tag på Rickard.


Nu drar andra gruppen igång och ikväll möts vinnarna från förra året, Parisa Amiri och Gunnar Wetterberg, och återvändarna Isobel Hadley-Kamptz och Kalle Lind. Vaz står för musiken, ikväll tillsammans med Nina Kinert. Farang är inte något felfritt mästerverk, men som spänning för stunden duger den alldeles utmärkt. Ola Rapace är på topp och med sina blott åtta avsnitt känns serien varken för långdragen eller utspädd. Farang kommer senare i år att sändas på TVmen du kommer alltså redan nu kunna följa serien veckovis direkt i appen.


Farang avsnitt 4

Totalt blir det åtta avsnitt med Rickard och Thyra i Thailand. Farang avsnitt Om jag ska vara ärlig så var jag inte så pepp på att se på den här serien igår, men jag tog igenom mig avsnittet och tur var väll det för jag fick lite intresse tillbaka, hoppas det håller i sig. Demelza hjälper Morwenna och Drake att bygga en framti men när Ross och Elizabeth försöker rädda sin egen relation hemma i Cornwall utbryter nya fejder. Avsnitt Säsong — Avsnitt 8. Såg du den spännande finalen av Farang ? Nu kan du streama alla avsnitt på TVPlay.


Sections of this page. I dag, mars, sänds avsnitt 4. Vi har alltså kommit halvvägs. Med det följer bortfall, men också möjligheter. Det fjärde avsnittet slutar på ett sätt som gör att insatserna, som redan är höga, höjs ytterligare några nivåer.


Svenske Rickard lever ett tillbakadraget liv i halvkriminella kretsar i Thailand. En dag dyker dottern Thyra, som han inte sett på tio år, plötsligt upp och vänder upp och ner på hela hans tillvaro. I Farang spelar Ola Rapace Rickar som tio år efter flykten från Sverige till Thailand hankar sig fram som småkriminell i Phuket med skyddad identitet och ett pris på sitt huvud. Farang ” är även en benämning på västerlänningar i Thailand.


Referenser Redigera ^ ” Premiär för Farang – ny thrillerserie med Ola Rapace i huvudrollen - Farang - tv4. Recap från avsnitt av Game of Thrones säsong 8. ELLEs serienörd Moa Alfredsson dissekerar Game of Thrones avsnitt fyra och dessa minuter! Sök genom att börja skriva namn på program. Sökresultat är nästa element. SVT Barn fungerar bäst med.


Axel har ramlat från en klätterställning och skadat huvudet. Som tur är kan hans tvillingbror, överläkare doktor Gustav, ta med honom till jobbet för vård. Doktorerna vet exakt hur man botar en hjärnskakning. Hur definierar dagens unga sexuella trakasserier,. Se Farang online på comhemplay.


Se alla Öppet arkivs program med Tusenbröder. Farang avsnitt Just nu tycker jag synd om Rickar det som har hänt honom är inte alls roligt men i slutet verkade det i alla fall lösa sig någorlunda när Thyra äntligen hittade sin pappa. Fabian kom tillslut ut ur fängelset, men man vet inte riktigt vem som betalade hans borgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg