fredag 22 juni 2018

Floristkniv

Den böjda bladet är marquench härdat rostfritt stål för långvarig skärpa. Skaftet är tillverkat av armerad nylon harts med syntetiskt gummi och är halkfri även när den används med våta händer. Floristkniv för snittning av blommor. För att få en längre hållbarhet på snittblommor ska de snittas med en floristkniv (ej klippas med sax) innan de sätts i vatten eller sticks i oasis.


Detta för att blomman ska kunna dra upp vatten i stjälken.

Liten och smidig floristkniv. Används t ex för att snitta blomstjälkar eller forma oasis. Mindre floristkniv , väl anpassad för handens grepp. Mått: Bladet: 55mm, Total längd: 152mm Färger: blå och rö säljs osorterat, slumpen avgör vilken färg du får.


JavaScript seems to be disabled in your browser. Snittkniv - Flower Power, röd. Perfekt för att snitta rosor. Handla dina trädgårdsartiklar enkelt och tryggt på Tgross.

Stort kvalitétssortiment! Vass kniv där man bryter av knivbladet för att ha en ständigt vass kniv. Ger fina snitt på alla typer av snittblommor. Användbart verktyg när man snittar färska snittblommor, anordnar blomsterarrangemang mm Används regelbundet inom floristbranshen.


Nya blad finns att köpa till separat. Blomsterkurs i Stockholm, Göteborg eller Västerås för 5kr per person. En Present Att Minnas från Upplevelse. Stångsekatör Kort ARS 60cm.


Såg Med Hölster ARS Super Pro. En riktig drömkniv för florister och pomologer. Det böjda bladet av marquench-härdat rostfritt stål ger långvarig skärpa. Allt material, floristkniv , Instruktionshäfte och fika med dryck Det ni skapat får ni givetvis med er hem. Under kursen har du som deltagare rabatt på allt i butiken.


Denna kväll tillägnas dig som kund som vill komma på en mingel kväll. Butiken är fylld med påsk nyheter. Bind en vacker bukett och skapa en blomsterdekoration i skål.

Låg skål medtages (ska kunna hålla lite vatten). Vid sval förvaring ska det mesta klara sig till jul och blommorna i skålen är lätta att ersätta. Du får en egen floristkniv att jobba med och ta med dig hem. Anmälan Du anmäler dig i butiken Fröken Knopp, då betalar du också kursavgiften. Så här gör du: Forma en boll av oasis.


Täck bollen med mossa, vira fast med mjuk ståltråd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg