onsdag 27 juni 2018

Spelregler kärnan

Från år Ett spel för de allra minsta spelarna där de i takt med sin utveckling kan spela på olika nivåer. Här har man roligt samtidigt som man. Riskkapitalist är en blandning av Monopol och Finans.


Här nedan kommer regler som Inger Svensson skickat till oss: Dessa spelregler är väldigt långa, vi rekommenderar att ni skriver ut reglerna. Tänkte om någon kunde hjälpa till med det.

Det påminner om kortspelet Gin Rummy men är mycket simplare. Finns ett liknande spel producerat av Tictac men det är inte samma. DINOUSAUR Disney som är med karaktärerna från filmen dinusaurier. Hittar inga spelregler och har aldrig spelat det. Försöker googla på det ,men hittar inget.


Någon som har spelet och kan hjälpa mig? Vi har de flesta spelregler digitalt och kan skicka dem per e-post. Inom ett halvår hoppas vi kunna ha dem på vår hemsida så att man enkelt kan hämta dem där.

Kärnan är ett besöksmål för hela familjen. Leveranstid och fraktpriser. För att komma upp i tornet finns en lång och äventyrlig ganska smal spiraltrappa, men den fantastiska utsikten gör det värt mödan. Ordrar med varor vi har i lager, och som kommer in innan 12:på vardagar, skickas normalt samma dag och har sedan en leveranstid på 1. Slå med tärningarna och lägg en honungsburk på den bild som tärningarna visar.


Välj sedan din favoritväg in mot mitten, där varje rätt svar för dig närmare målet. Både kunskap och tur avgör om du ska lyckas bli Geniförklarad! Ett snabbt kunskapsspel som slutar innan du hinner tröttna.


Samla hela familjen för att spela ett klassiskt spel med detta Original Yatzy från det svenska märket Egmont Kärnan. Kasta tärningarna och samla poäng. Olika kombinationer ger olika många poäng.


Vad du får: – x Tärningar. Risk är ett välkänt strategispel för två till sex spelare. Man använder sig av ett bräde i form av en världskarta. Varje spelare har också varsin armé.


Arkitekt för restaureringen var Alfred Hellerström. Du får också en ordlista som beskriver de vanligaste termerna när det gäller spel.

Men framförallt kan du hitta spelregler för de mest populära spelen. I setet finns resultatblock, tärningar och spelregler. Populära barn- och vuxenspel som Bamses honungsjakt, Geni och När då då?


Original är spelet där du ska sätt händelser, personer, platser eller prylar i rätt tidsföljd. Fick vi njuta av Yvonne Lombards Mmmmmmm…. Innehåll: 5frågekort, tidslås, färgtärning, spelregler Konstruktör: Jane Hinton Ruemmele När Då Då? Första spelet som aktiverar alla våra fem sinnen.


Spelregler och liknande produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg