onsdag 6 juni 2018

Jobb peab

Intresserad av att jobba i Peab ? Du delar våra värderingar om att vara jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig. Nu undrar du hur det går till att få jobbet. Grattis, du fick jobbet.


Nu när du är ny medarbetare i Peab vill vi ge dig en så bra introduktion som möjligt så du snabbt kan komma igång med dina arbetsuppgifter och bli en i laget.

Vi är många som jobbar i Peab. Alla har vi olika personligheter och uppgifter men är lika på ett sätt: vi hämtar kraft och inspiration från våra kärnvärden – jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig – i det vi gör varje dag. Som medarbetare jobbar vi bättre tillsammans, utvecklas och har kul på jobbet. När du visar intresse för ett jobb får verksamheten tillgång till dina personuppgifter och ditt CV. Lediga Peab jobb på Indeed.


Du godkänner också att verksamheten kontaktar dig i samband med rekrytering av det jobb du visat intresse för. Läs mer om intressevisning här. Sök efter lediga jobb bland tusentals jobbannonser i hela Sverige och Norge.

Vi gör det enklare för dig att söka jobb , och enklare för arbetsgivare att hitta. Inom Peab och våra dotterbolag har vi behov av många olika kunskaper. Vi arbetar förutom inom bygg- och anläggning även med elkraft, grundläggning, uthyrning av kranar och byggmaskiner, trafikavstängningar, betong, grus och berg, återvinning av byggmaterial och transport och maskintjänster med mera. Du kan jobba med många olika saker inom Peab. Industri som inbegriper t. Det finns jobb både på våra kontor och ute på projekt.


Utforska alla lediga platser på peab. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.


Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen. En typisk arbetsdag är att komma till jobbet vid halv och dricka kaffe och prata med sina arbetskamrater sen börja jobba vid jobba, frukost,jobba,lunch,jobba. Här hittar du alla lediga jobb hos Peab.


Ta ditt nästa karriärsteg nu och sök aktuella jobb inom din bransch, roll och stad. Ta reda på vad som fungerar bra hos Peab från människor som vet bäst.

Få insikter inifrån om jobb , löner, bästa kontorsplatserna och om VD:ar. Jämför betalningen för populära roller och läs om teamets balans mellan arbete och privatliv. Dagens topp Peab - jobb i Sverige. Dra nytta av ditt nätverk och ro hem ditt nya jobb.


Det läggs upp nya jobb som matchar ’ Peab ’ varje dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg