tisdag 19 juni 2018

Bohol filippinerna strand

Bohol filippinerna strand

Specialpriser på dina Agodahotell. Läs omdömen och boka nu! Get inspired with our Strand product range. Boracay är en liten ö på Filippinerna som ligger runt 315km söder om Manila. Många reser till Dumaguete för att ta sig till Apo Islan en av de mest populära dykdestinationerna i Filippinerna.


Bohol filippinerna strand

Apo Island med över 6fiskarter och mer än 4arter av koraller dokumenterade. Det finns mycker mer att se och upptäcka i Filippinerna och vi fyller kontinuerligt på med fler destinationer. Administrativ huvudort är Tagbilaran City.


Precis efter vi köpt här resa så kom tyfonen över Filippinerna. Provinsen är indelad i kommuner och stad. Det senare hittar du främst på Panglao Islan en liten ö som har broförbindelse med Bohol. Vi har hunnit göra en hel del när vi varit här. Island hopping till Balicasag och Virgin island.


Bohol filippinerna strand

Vi är alla övertygade, vi ska tillbaka till Filippinerna. Filippinerna från ö till ö Filippinernas fantastiska övärld erbjuder mängder av möjligheter till härliga sol- och baddagar. Bohol , ett Filippinerna i miniatyr. Mängden kan emellertid göra det svårt att välja vilken eller vilka öar besökaren vill uppleva.


Många destinationer i Filippinerna är rena strand - och badorter, det finns inte mycket mer att göra än att sola och bada. Området har ett antal fina sevärdheter och utflykter som du bör passa på att uppleva om du reser dit. På Palawan är det annorlunda. Här har vi valt ut tre rutter i ett veckopaket som inkluderar alla måltider och obegränsad dykning samt del i dubbelhytt på bra dykbåtar på Filippinerna.


Resa med familjen till Filippinerna ? Se våra erbjudanden för Bluewater Panglao Beach Resort i Panglao. Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti. Denna tropiska anläggning har en privat strand , en infinitypool utomhus och en solterrass med utsikt över naturen.


WiFi är gratis i alla utrymmen. Alla de luftkonditionerade rummen har utsikt över poolen och havet. Jag skulle ljuga om jag påstod mig vara filippinsk öexpert efter en vecka på plats, men några hann vi i alla fall beta av. Favoriterna blev Coron Island (Palawan) och Bohol. Klassificeringen är baserad på boendets egna uppskattning.


Använd den här klassificeringen som hjälp när du väljer boende. Hon var direkt med på noterna. I princip så är det en egen ö med broförbindelse över till Bohol. Alona beach är en rätt så fin strand på Panglao på södra Bohol.


På grannön Panglao i söder finner du precis som överallt på Filippinerna vita stränder, dykmöjligheter och turkost hav. Alona Beach är den mest exploaterade delen av ön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg