måndag 11 juni 2018

Digilistan 2016 årslista

Vi lyssnar till de populäraste låtarna under året. Varje vecka uppdateras DigiListan i Pmed låtarna som laddats ner mest i Sverige. Flera låtar har haft en stabil fot inne i Digilistan under nästan hela året. Och vi ser flera oväntat bra samarbeten i toppen, bland annat The Chainsmokers och Coldplay.


Förmodligen hittar du din årsplåga i årets topplista!

Länkar till Årslistan , den ordinarie listan för topp-samt topp-1i spellisteform hittar du nedan. Du får under två timmar lyssna till årets populäraste låtar. Julen är verkligen här och det märks inte minst på DigiListan som är fylld av julhits. Dessutom blir det musik från Yasin, Einár och the Weeknd.


Post Malone, Ariana Grande och Avicii har varit starka namn på Digilistan. Topplisteprogram där du hör låtarna som strömmats, laddats ner och köpts mest i Sveriges den senaste veckan, varvat med fakta om artisterna. DigiListan is a Sunday afternoon two-hour programme presenting the most streame downloaded and bought songs in Sweden during the week.

Se musikvideos och lyssna gratis på låtarna på topplistan. I dagens inför program kommer nu och då enbart att handla om David Bowie och kanske dyker några av hans låtar upp på morgondagens Digilista. Brukar du lyssna på Digilistan ? Digilistan är ett topplisteprogram i Pdär du hör låtarna som strömmats, laddats ner och köpts mest i Sveriges den senaste veckan, varvat med fakta om artisterna.


Den singel som har legat längst på. Vi hittade tyvärr ingen DigiLista här. Sök bland andra digilistor till höger genom att välja ett datum. DigiListan finns tillgänglig som en spotifyspellista via länken till höger. Nya listor läggs till varje vecka.


THE HILLS av THE WEEKND. Se hur länge låten låg på topplistorna. JUSTIN BIEBER - DESPACITO. Det är alltså vilka låtar som var de mest nedladdade under året som gick.


Själv förstår jag inte riktigt varför Waka Waka har blivit så pass långlivad. I dom flesta listorna så har filmen som blivit rankad etta varit rätt given men här är det lite mer oklart. Framför varje art finns en liten ruta för att sätta kryss och efterföljande utrymme för att skriva datum eller andra anteckningar.

Kan användas som exkursionslista, årslista , sverigelista, dagslista, tomtlista och mycket mer. Ett måste för dig som vill hålla koll på dina kryss helt enkelt. American Pastoral – Grundidén till storyn lät intressant och det var just det som.


Fences – Det är en masterclass i skådespeleri och dialoger. Men det är ju just det. Det är en blandning av olika filmer från olika genres, både filmer som blev stora succér men även några mindre filmer. Det var dock rätt enkelt att sätta ihop den här listan då det inte var allt för många superbra filmer som jag gick igenom från det här året. Hej, jag heter Sandra och är författare, bloggare och skribent.


Tycker om fredagar, cava och när det är sommar. Den 17-åriga producenten Hovzter från Uddevalla är tillbaka med EDM-singeln Left me broken. Här berättar han mer om sig själv och låten i denna intervju.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg