torsdag 7 juni 2018

Incontro göteborg meny

Italian is one of the best-loved cuisines with its characteristic simplicity and high-quality fresh ingredients. Vary your menu with everything from classic dishes to newly-created combinations. Our head chef is Christian Gustafsson.


Incontro offers the best of Italy, every day. Italian Food Stories - Ristoria är en myllrande italiensk restaurang där varje smakupplevelse förmedlar en historia från vår stora italienska matresa.

Our à la carte menu is served Tuesday to Saturday from 17. Hitta restaurangrecensioner, meny , priser, och öppettider för restaurangen på TheFork. Luncher, helgbruncher, à la carte, mingel, liveartister, after work, utställnin.


Göteborgs lunchguide anpassad för smarta telefoner. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår hemsida, för att kunna följa upp användningen av vår hemsida och för att. Nöjeslivet lockar, pulsen ökar. Gothia Towers många restauranger och känn in vad smaklökarna önskar för dagen.


Var och en av våra köksmästare är djupt dedikerade och övertygade om hur välkomponerad mat och dryck tillför magi i varje möte.

Betyg: Tagit bort lunchbuffén och har en inte så prisvärd lunch-a-la-carte i stället. På sen lunchtid bestämde man sig för att prova ljudanläggningen för. Serveras före Frölunda Indians hemmamatcher på Scandinavium. Tvåkanten är officiell Partner till Frölunda Indians! Hockeybiljetter kan även bokas via oss.


Självklart kan alla menyer att fås vegetariska eller baserade på fisk och skaldjur. Samspelet mellan mat och dryck är lika viktigt för oss som rätterna i sig. Vi vågar därför påstå att dryckesmenyn, kommer att tillföra en extra dimension till ditt besök hos oss. Här hos oss vill vi inget annat än att ni ska känna er som hemma. Låt smakinfluenser från hela världen inspirera i en avslappnad miljö.


Vi önskar er en riktigt härlig kväll! En unik restaurang med speciell historia. Kometen har alltid varit ett underhållande ställe att besöka. Otaliga är de författare. Ale Alingsås Alvesta Aneby Arboga Arjeplog Arvidsjaur Arvika Askersund Avesta Bengtsfors Berg Bjurholm Bjuv Boden Bollebygd Bollnäs Borgholm Borlänge Borås Botkyrka Boxholm Bromölla Bräcke Burlöv Båstad Dals-Ed Danderyd Degerfors Dorotea Eda Ekerö Eksjö Emmaboda Enköping Eskilstuna Eslöv Essunga Fagersta Falkenberg Falköping Falun.


Brunch är den perfekta starten på dagen oavsett om du tänkt gå på en shoppingrunda, besöka en ny utställning eller promenera i Slottsskogen.

Stort eller smått, snällt eller kryddstarkt, här är det du som väljer och vi vågar lova att du hittar något för alla smaker och tillfällen. Alltid vällagat och med influenser från det italienska, amerikanska och asiatiska köket. Framför dig har du en kärleksförklaring till västkusten, Sverige och vårt fantastiska skafferi av råvaror.


Vi har valt ut råvaror från några av regionens bästa producenter. Heaven finner du på 23:e våningen i Tower 1. Restaurang El Toro Bravo serverar klassiska spanska smaker. Här finns givetvis tapas men också en spansk à la carte- meny. Vi på Mercado Mexico har en vision att bjuda in till en varm härlig atmosfär där vi skapar spännande möten mellan det mexikanska köket och kreativt nytänkande.


På Magazzino väntar dig en smakfull och lugn stund. Vi erbjuder mat som är lagad av de bästa italienska råvarorna. Ett vinsortiment baserat på både kunskap och kvalitè bäddar för en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi utnyttjar de goda kontakter vi upparbetat med odlare, fiskhandlare och köttproducenter som finns i vår närhet. Tanken är att låta den lokala tillgången av råvaror skall styra våra menyer.


Detta kan leda till att vi ibland gör förändringar i menyerna på kort varsel. Italiensk restaurant, bar och taverna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg