fredag 1 december 2017

Onödig fakta om killar

Här kommer ytterligare tio fakta du måste veta om oss penisbärare! Enligt studier har män som är otrogna mot sin partner lägre IQ än en man som är sin partner trogen. Männen ljuger i snitt sex gånger om dagen – dubbelt så mycket som kvinnor, som bara ljuger ungefär tre gånger om dagen. Med detta sagt bjuder vi på tio fakta som antagligen inte ens kvinnor visste om sig själva. Alla kvinnor bland världens rikaste har ärvt pengar från sin far eller man, förutom en.


En kvinna säger i snitt 20ord om dagen.

Det är cirka 10ord mer än vad män säger. Kvinnor tycker om Richard Gere för att han är sexig på ett farligt sätt. Män hatar Richard Gere eftersom han ser ut som den där killen som jobbar på gymmet och endast går ut med gifta kvinnor.


Onödigt fakta om killar ;) Roligt fakta. Män som har ring i örat är väl förberedda för att gifta sig. De vet hur man uthärdar smärta och var man köper smycken. New York City är längre söder ut än Rom. Och Skottland är längre norr ut än Alaska (geografiska skills någon?).


Här är i alla fall tio fakta du antagligen inte hade en susning om när det kommer till kärlek.

Det tar bara upp till fyra minuter att bestämma sig för huruvida du gillar någon eller inte. Man tror att det har mer med kroppsspråket, toner och hastigheter av din röst att göra än vad exakt som kommer ur din mun. PostViewCount - end of article. Människan Bebis, Bebisar, Spädbarn Inläggsnavigering.


Om en häst, med en person ridande på ryggen, avbildats som staty i en park, stegrande med båda frambenen i luften, betyder det att personen dog i strid. Världen är stor och det finns mycket som vi inte vet om. Det finns så mycket kunskap som vi inte har en aning om.


Nedan får du i alla fall roliga fakta som du säkert inte visste om världen! Idag, den juni, firar svenskarna Sveriges nationaldag! Norge är det ändå många av.


Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål, vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad. Allt om Resor har guider till de mest populära resorna till solen men också till weekendstäder och vinterdestinationer. Detta märkte han först då han satt i biosalongen och såg filmen.


Det bästa var att hemmaspelarna inte offrade onödig kraft inför morgondagens kvartsfinal och att bröderna Sedin fick gott om speltid. Resultatet blir en onödig stress för barnen och vad den långsiktigt innebär vet vi inte i dag. Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? Du skulle inte må särskilt bra, men du skulle.


Om hon frågar dig om du kollar porr, svarar du ärligt då?

Ja, hon har rätt att få veta. Tio fantastiska fakta om din kropp. Att kroppen är komplicera finstämd och fantastisk är knappast någon nyhet. Men visste du att du delar procent av ditt DNA med en banan och att du producerar cirka tre deciliter snor varje dag?


Här är tio fantastiska (kanske onödiga men ändå roliga) kroppsfakta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg