torsdag 30 november 2017

Psykolog helsingborg privat

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Legitimerade behandlare över hela sverige.


Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!

Välkommen till Lovisa Uppmans psykologmottagning i Helsingborg -en helt privat barn- och ungdomspsykologisk mottagning. Södra Avenyns mottagning i Helsingborg är en psykoterapimottagning. Vi har olika inriktning och kompetens att erbjuda dig och har stora möjligheter att matcha dina behov och svårigheter till bästa möjlig behandling.


Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Helsingborg. Vi erbjuder psykoterapi, PDT och IPT på remiss, vårdavtal med Region Skåne. Mottagningen ligger på Järnvägsgatan 10A. Privata psykologer och terapeuter Nedan finns länkar till verksamheter som förmedlar kontakt med privata psykologer och terapeuter.


I texten om psykoterapi och psykologisk behandling kan du läsa mer om olika terapiformer och vad du bör tänka på innan du tar kontakt. Jag är leg psykolog och leg psykoterapeut i KBT och har främst erfarenhet inom allmänpsykiatrisk verksamhet för vuxna. Erbjuder tjänster såsom KBT-behandling vid t ex depression, ångest, fobier, tvång, stress, kriser, övervikt, ätstörningar, missbruk, relationsproblem och svårigheter med känslomässig reglering mm. Jag har års yrkeserfarenhet från bl.


Man kan söka psykoterapi av olika anledningar te x när man upplever stress- och krisreaktioner av något slag, oro och ångest, nedstämdhet eller deprimera sömnproblem, relationsbekymmer, psykosomatiska symtom eller något annat som väcker behovet av psykoterapeutiska samtal. Upp till rabatt i Helsingborg. Sista minuten-erbjudanden.


Hit kommer du som har en lättare till medelsvår depression, ångest eller stress.

Det kan handla om oväntade förändringar i ditt liv eller annat som skapar en. To do that, select the language you would like to translate into in the list below. För att kunna nyttja rehabiliteringsgarantin och ackrediteringen för privata vårdgivare och KBT- behandling behöver du först och främst en remiss från din läkare på vårdcentralen. Här kan du se hela vår lista på bästa psykologer Helsingborg och deras omgivning recenserade från StarOfService-community from Helsingborg - Skåne.


Psykoterapi för vuxna, tonåringar och barn. På min centralt belägna mottagning. Arbetade en längre period som konsulterande psykolog på ett behandlingshem för ungdomar. Våra psykologer och psykoterapeuter hjälper dig att hantera svårigheter och utmaningar i livet.


Detta kan röra depression, ångestproblematik och stressrelaterade besvär mm. Klicka här om du har en remiss eller önskar gå privat. Privatläkarna ligger i hjärtat av Helsingborg. Det är lätt att ta bussen eller tåget hit och parkerar gör du också alldeles i närheten.


Vår mottagning på Knutpunkten erbjuder primärvår hudmottagning, hälsokontroller, ögonsjukvår vaccinationsmottagning och KBT-terapi i privat regi på uppdrag av Region Skåne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg