torsdag 9 november 2017

Naturlig deodorant bäst test

Happy Green - framtidens webbutik med stort utbud av hållbart och ekologiskt. Se vårt utbud av skönhetsprodukter. Handla ekologisk mat och dryck. Fri fakt, bra priser och snabb leverans!


Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test.

Svensk naturlig deodorant med mild doft av cypress och rosenträ. Lätt att använda, torkar snabbt och ger ett allmänt fräscht intryck. Håller svetten borta på ett bra sätt, den här rekommenderas verkligen. Bäst i test : Ekologisk deodorant. Doftar fräscht (finns i grapefrukt- och kokosdoft) och har en skön konsistens.


Lite krångligt att applicera jämfört med en vanlig roll-deo. Torkar inte ut huden i armhålan. Tips: lär dig läsa innehållsförteckningarna och namnen på bra och dåliga ingredienser.

Finns namnet aluminiumklori propyleneglycol, PEG och EDTA så tycker jag att man ska leta efter annat på hyllan! Potassium Alum är okej i naturliga deodoranter. Det är ett salt som är basiskt. Citric Acid Ester också. När man byter från en konventionell deo till en naturlig kan man behöva lite tid att ställa om och vänja sig vid det nya.


För mig tog det flera år att känna mig trygg – TACK FÖR ALL PRODUKTUTVECKLING SOM SKER! Här var intrycken spridda. En testare tyckte att det här var en deodorant som verklighen höll måtten: Skön att stryka på huden, behaglig doft och en bestående känsla av att vara fräsch även i varmt väder och vid hög aktivitet. Men alla var inte lika nöjda med hur produkten kändes i armhålan.


Ekologiska och naturliga produkter med få och noga utvalda råvaror. Produkterna är handgjorda med omsorg för både människa, djur och natur. Går snabbt in i huden, kladdar inte. Motverkar svettlukt mycket effektivt, känns hudvänlig och mycket prisvärd.


Naturlig deo som funkar. Stort utbud hos Happy Green. I vår topplista hittar du både naturlig deodorant , ekologisk deodorant och aluminiumfri deodorant.


Alla produkterna i listan är dessutom helt könsneutrala, så de passar både kvinnor och män!

Naturlig deo med eteriska oljor av citrus och apelsin som neutraliserar och förebygger dålig lukt, utan att täppa till dina porer. Fri från aluminium och luktar gudomligt gott. Ett sprut av den här och du känner dig härligt frisk och citrus-fräsch, vi kan nästan inte sluta sniffa oss själva i armhålan. För att du ska slippa navigera i deodorantdjungeln och gå på nitar bestämde jag mig för att göra ett test för att ta fram de allra bästa deodoranterna i alla prisklasser.


Det kan vara svårt att hitta en riktigt bra deodorant utan aluminium. Du kan hitta den bästa genom att läsa om vilken deodorant som är bäst i test. Idag finns det gott om naturliga deodoranter att välja mellan. Dock upplever många att det är svårt att hitta en som verkligen fungerar, och visst är långt ifrån alla lika bra. Sen är det även så att vad som fungerar för en person kanske inte nödvändigtvis fungerar lika bra för någon annan.


Clarins Roll-on deodorant. Diskret men ljuvlig doft. En testare bar den under en lång flyttdag, och höll sig fräsch ända till arbetsdagens slut.


Skön lätt konsistens som snabbt går in i huden. Deodorant 3: ”Ljuvlig doft” – vår vinnare och bäst i test. Våra tester utförs så som produkterna är tänkta att användas i verkligheten.


Hur väl klarar deodoranten av att motverka svettlukt, hur länge håller den och doftar den mycket? Förutom att hålla sig fräsch genom vardagens och gymmets prövningar, ska en bra deodorant vara fri från klad klåda och inte lämna spår i favoritblusen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg