måndag 6 november 2017

Ishockey allsvenskan

Supportrarna är viktigast av allt och HockeyAllsvenskan vill uppmärksamma de mest hängivna supportrarna. Därför kommer för andra. De fjorton lagen som är med i ligan rankas här utefter hur de har presterat i sina spelade. Jared Cipparone förlänger med AIK - aikif.


Se senaste avsnittet av Hockeylabbet.

Hockeylabbet dyker ner i siffrorna, analyserar och kommer till slutsatser om det mesta av spelet på isen. Senaste nytt om hockeyallsvenskan varje dag. Vi ger dig nyheterna, resultaten, krönikorna och bloggarna du vill ha om hockeyallsvenskan. WennerholKrymp rinkarna i SHL Det är sannerligen på tiden.


KHL inför rinkar med NHL-mått och framtida VM och OS kommer också att spelas. Official Statistics stats. Swedish Icehockey Association.

Hockeyallsvenskan Live - De senaste nyheterna på Aftonbladet. Nattsvart för AIK efter förlust mot Södertälje. Mörkret sänker sig över AIK hockey. Formellt hette högsta serien.


Niki Petti och Johan Persson summerar kvällens härliga seger hemma mot Timrå. Det är få evenemang som kan skapa ett sådant engagemang för ishockeyn som ett Junior-VM på hemmaplan. Nu är det klart att Mikael Haglund blir JVM-chef för det.


Klockor, caféet Bertilssons Stuga och Max Friberg. Det blir några av samtalsämnena när Frölundas Joel Mustonen, 2 intervjuas i ”frågor”. Vår webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare.


Läs igenom vår integritetspolicy för att få veta mer om hur vi använder. Surahammar straffade Malung. Det blev två välförtjänta poäng efter en mycket bra genomförd match borta mot Malung. Intresset för Gratismatchen är stort.


Hockeys huvudtränare Niklas Eriksson summerar förra veckans två segrar samt snackar upp kommande matcher.

Två formstarka lag kom till dagens match och ville förlänga sina segersviter. Det var dagens hemmalag som drog dagens längsta stråt efter att Timrå åkt på. Linköping HC - Tillsammans är vi starka. Startsidan - De senaste hockeynyheterna på hockeypuls.


Lasse Ivarsson är optimistisk inför det tredje mötet: -Vi åker dit med en god känsla. Damerna åkte på en knapp förlust borta mot SDE ikväll. Hemmalaget kunde bärga segern via 3-och skapade därmed ett glapp ned till Almtuna i tabellen. Djurgården Hockey - Stockholms stolthet. I förra veckan blev det klart att Alana Blahoski lämnar oss.


Vår tidigare assisterande tränare, Rickard Hårdstam, 45.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg