torsdag 23 november 2017

London med barn 2016

Saker att göra för hela familjen! Inget kan vara mer fel. Här visar vi varför – med vår helt unika reseguide där barnen står i centrum reseguide. Kul med konst och design.


Hitta hit: Cromwell Road Mer info: vam.

Här finns roliga butiker, gatuartister, spännande museer och berömda byggnader de känner igen från skolböckerna. Javisst: tänk stort pariserhjul, gigantiska lekparken Hyde Park och oändligt antal affärer. Allt om Resor har vaskat fram de mest lekfulla aktiviteterna. Standardbiljett från £för en familj med fyra personer.


För vuxna och äldre barn kan det vara intressant att läsa all fakta som står om de olika arterna, för yngre barn finns det massor att titta på. Tricket är att i stället lära av Harry Potter. Men att resa med små barn i en storstad är lite mer av en utmaning, så här kommer några tips på hur man överlever storstaden med de minsta i släptåg.

Som alla småbarnsföräldrar känner till tar allt mycket längre tid än planerat när man gör något med barnen. London och barn - är det en bra kombo? Vi reser i november och huvudsyftet är att se Premier League (Chelsea), men eftersom vi ska vara där i tre dagar vill jag gärna ha tips på fler aktiviteter. Funderar på Harry Potter-museet som öppnande för något år sedan(vi har sett alla filmer). Towern, Legolan utflykter.


Första upptäckten för barnen kommer redan på tunnelbanan, plötsligt förstår vi varför alla trängts och stirrat på oss i trappan. Att leta efter den osynliga magin. På sina ställen finns till och med skyltar som uppmanar folk att hålla till vänster – och se till vänster, i trafiken. Här finns lekplatser med spektakulära piratskepp och museum med allt från dinosaurier till Harry Potter.


Men bäst av allt är kanske ändå att bara vandra runt? Närmast perfekt för både barn och vuxna. Det är en gigantisk stad med ett otroligt bra utbu och trots storleken är det ändå väldigt enkelt att ta sig runt både till fots och med tunnelbanan, säger han. Men för den som läser på lite går det att hitta massor av skoj i huvudstaden som inte kostar ett öre. Fotboll, Harry Potter och Obama.


Smarttelefonens väckarklocka piper redan sju på morgonen. Res utan oro med GetYourGuide!

Boka aktiviteter i Maritime Museum! Här finns dokumenterat både historiska händelser, nutida pågåenden och framtida händelser. Då kommer ditt barn garanterat vara ensam om plaggen härhemma och andra mammor fråga var ni har köpt kläderna. Till en början tog hon sitt te med tilltugg på egen han men när hon började bjuda in vänner att dela testunden med henne, blev Afternoon Tea ett koncept i de högre samhällsklasserna. Afternoon Tea med Champagne Njut av en traditionell Afternoon Tea i Homage Restaurant i hotell Waldorf Hilton.


Du serveras fingersmörgåsar med rökt lax, skinka och senap, ägg och vattenkrasse, tomat och ost, hembakta scones med clotted cream samt marmela hemgjorda bakverk och ett utbud av de finaste tesorterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg