måndag 20 november 2017

Hundsfottera

Hundsfottera

Sveriges största sökmotor för det svenska språket. Definition från Wiktionary, den fria ordlistan. Hoppa till navigering Hoppa till sök. Böjningar av hundsfottera Aktiv. Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse.


Oftast kan det vara svårt att hitta synonymer till ord. Allt för att göra det enklare för dig. Verb som liknar hundsfottera. Böjda verb före och efter hundsfottera.


Hundsfottera på svenska med böjningar och exempel på användning. Hitta information och översättning här! Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Ett annat ord för hundsfottera är tyrannisera vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet hundsfottera.


Alla ord är sorterade i bokstavsordning. Vi lägger kontinuerligt till exempelmeningar för de olika orden, men vi har tyvärr inte kommit till hundsfottera ännu. Ukas, sipp, hundsfottera – vad betyder orden? En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak.


Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt. Motsatsor även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser. Hundsvottera betyder: behandla skymfligt, förnedra även formen hundsfottera används. Kortformen är ”hunsas” och ”bli hunsad”, som en hund därav ordet.


Hunsa, behandla på ett förödmjukande sätt, ofta även hänsynslöst. Korsord1hittade möjliga svar till korsordsledtråden hundsfottera. Testa dina kunskaper i veckans ordkviss.


Vad betyder hundsfotten? Synonymer och motsatsord till hundsfotten. Se exempel på hur hundsfotten används. Nedan hittar du rätt svar och synonym på hundsfottera Korsor om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår. Skriv ordet och tryck Enter.


Hundsfottera

Sök synonym eller ord. Alla är listade efter popularitet nedan. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg