måndag 20 november 2017

Festivaler sverige sommar 2017

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Sarah Klang är klar för spelningar på två svenska festivaler i sommar. Pet Shop Boys till Törebodafestivalen. Bråvalla juni-1juli, Norrköping. Det här är festivalen där man kan kan campa eller besöka per dag.


Det har varit en tung vår för festivalerna när både Siesta och Peace and Love gått i graven. Men du kan ändå se fram emot musik i världsklass, vänner och en och annan öl i solen. Snart är livemusikens och festivalernas bästa tid här – sommaren. Oavsett om du är festivalveteran eller nybörjare är en bra början att veta vad som finns.


Bland festivalerna är Sweden Rock, Gården, Summerburst, Lollapalooza, Smash x Stadion, Peace and Love, Vi som. Mer info om årets konserter hittar du här. På sommarens festivaler brukar det även finnas stor chans att se flera kända världsartister. Men än så länge vet vi inte exakt vilka artister vi får höra i år. Justin Bieber, Per Gessle, Zara Larsson, Magnus Uggla och Laleh.


Festivaler sverige sommar 2017

Nu drar sommarens konsertsäsong i gång med fullt ös, med enstaka spelningar och festivaler. Festivaler som inspirerar människor i sin personliga och andliga utveckling samt främjar en mer hållbar livsstil. Perfekt festival att avsluta sommaren med! Artister: Phoenix, Tove Lo, Alt-J, Säkert!


Oskar Linnros, Hurula, The radio dept m. Sverige och internationellt. Det är en tre dagar lång festival som hålls i Göteborg under augusti. Dit kommer folk från hela landet för att campa, hänga och lyssna på bra musik. Här ger vi på turistbyrån våra tips för festivalsommaren i Trollhättan-Vänersborg. Isle of Wight Festival , Isle of Wight, Storbritannien.


Bland artisterna som spelat här finns Bob Dylan, The Who, Jimi Hendrix och Leonard Cohen. Mer om festivaler i Stockholm. I Stockholm anordnas varje år en rad spännande festivaler.


Det vanliga är att stockholmare åker iväg till andra orter för att gå på festival , men faktum är att vår huvudstad erbjuder mer än man tror. Senare denna vecka vaknar också rockbjässen Sweden Rock Festival till liv igen. Här är alla festivaler som du vill gå på i sommar Snart är äntligen sommaren här och något av det bästa som finns på sommaren är att lyssna på live-musik utomhus. Här är tio festivaler du kommer att vilja besöka!


Festivaler sverige sommar 2017

Den kan mer beskrivas som ett årligt dansevent. Eventet har blivit så populärt att det nu arrangeras i flera städer runt om i hela världen. Att tänka på inför festival Beroende på vilken typ av festival man väljer att åka till finns det några saker man kan tänka på för att göra upplevelsen så trivsam som möjligt. I vårt avlånga land bjuds det på massor av olika arrangemang under denna tid.


Sommar är för oss festivaler och vice versa. I de fall inträdet är gratis skriver vi det. Nedanstående sammanställning listar mindre festivaler och ordningen baseras på festivaldatum. Varje presentation avslutas med några bokningshöjdpunkter. Ni kan även lyssna på spellistan mindre festivaler som förgyller sommaren (inkluderar band och artister från samtliga festivaler som finns med på denna lista).


Det finns inget bättre sätt att njuta av solskenet än att hänga med vänner. Sommaren har äntligen kommit till Skandinavien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg