torsdag 9 november 2017

Solcellskabel

Solcellskabel

Flexibel UV-beständig tvillingkabel för solcellsanläggningar. Solcellskabel 1x6mmSvart. Speciellt utvecklad för användning tillsammans med solpaneler. UV-skyddad dubbelisolerad solcellskabel 6mm 2. Kabel för installation av solpaneler. Kabeln är anpassad för förläggning inomhus, utomhus och i mark.


Vid förläggning på stativ och liknande konstruktioner skall kabeln fästas på ett säkert sätt med t. UV beständiga buntband. Rekommenderat avstånd mellan fästpunkterna är c:a 25cm. Nordic Solar är distributionspartner för SMA:s produkter. SVART (metervara) SEK.


Det angivna värdet är för litet. Metalltrådarna är förtenntade för att motstå korrosion. Tillbaka till sökresultatet. Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du kan lägga.


Solcellskabel

MCkontakt för solcellskabel. Förtennad solcellskabel , Top Solar, 1xmm röd (enkelledare). Det här är den typ av kabel som sitter på solpaneler och som passar till MC 4-kontakter. You have a quote in your cart, so if you add this to your cart it will remove all products from your cart. Please order your quote and then add this to the cart later.


Observera att Sol Eye har upphört med försäljning av solcellsprodukter. Produkterna på hemsidan ligger kvar som referens. I detta paket som jag köpte,ingick det en solcellskabel på 4mmi aluminium utförande. Om jag använder formeln för motstånd i aluminium 4mmjämfört med koppar 10mmså kommer jag att vinna en volt drygt ned till regulatorn.


Solcellskabel

Använd TÜV-certifierade kablar för en säker kabeldragning till solcellsanläggningar. Dubbelt så tjockt hölje som klarar väder. Energi via solceller har dramatiskt ökat den senaste tioårsperioden, framförallt i mellan- och sydeuropa.


I takt med att solscellspanelerna effektiviseras, märker vi en ökad efterfrågan även i Norden. LAPP erbjuder ett brett sortiment av solcellskabel , eller solarkabel, som passar allt ifrån den lilla anläggningen till stora. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och. Solpaneler, solceller, solpaket Skräddarsydda solenergisystem, installation inom Skåne.


Webshop och butik i Lund. Kablar, adapters och tillbehör inom hemelektronik. Vi pressar priserna och utmanar jättarna. Beställ fraktfritt idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg