måndag 6 november 2017

Tjuv och polis brädspel regler

En av Nordens ledande e-handelsbutiker. Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag!


Jämför produkter inom barn och familj.

Hitta lägst pris på hos Pricerunner. När en polis lämnar polishuset behöver han inte gå ut genom porten, utan kan gå direkt längs rutorna ut på närmaste gata. Två eller flera pjäser får inte lov att stå på samma ruta (undantag: när polisen häktar en tjuv ). Poliserna får alltid passera varandra och radiobilen, och radiobilen år alltid passera poliserna.


Spelet går bra att spela från år och man kan vara mellan till spelare. Speltiden är väldigt kort (minuter) så lägg gärna till egna spelvarianter vartefter eller spela om och om igen! Regler och manualer har en tendens att försvinna och gå sönder.

Därför har vi samlat reglerna för många av våra spel här. Vi skulle önska att listan var komplett, men det är den inte. Hittar du inte det du söker här, så kan vi tyvärr inte hjälpa till. Spelidén är enkel, en spelare är polis och dom andra är tjuvar. Polisen ska givetvis ta fast tjuvarna som gjort ett brott och tjuvarna ska försöka komma undan polisen och ta sig till nåt av dom fyra tjuvnästena.


Rävspelet är ett brädspel för två personer. Den ene spelaren har två rävar och den andre har får (eller höns). Dessa utformas vanligen som stift som sticks ner i hål i spelplanen, som har ett korsformat mönster. Se vidare nedan under spelplan och regler.


Som innelag ställer sig samtliga spelare i kö för att en och en försöka slå iväg en tennisboll med hjälp av ett slagträ och därefter springa ett varv runt spelplanen innan utelaget har hunnit få tag i bollen och kasta denna till ”brännaren” som stampat på brännplattan och ropat ”bränd”. Tjuv och Polis är ett legendariskt spel, där det gäller att tjäna så mycket pengar som möjligt. Det är tolkningen av reglerna vi inte är helt överens om.


Jag anser att polisen är i sin fulla rätt att häkta tjuvarna även om de inte har tjuvgodset på sig (det står inte i reglerna att polisen inte får göra det), medans min man hävdar motsatsen (det står som sagt inte i reglerna att det är tillåtet heller). Läs online eller skriv ut och spara! Man kan välja att spela som tjuv eller som polis och spelet är utformat för två till sex spelare.


Spelar du tjuvens roll, ska du råna välfyllda bank- och postkontor.

Samla familjen och spela tillsammans Tjuv och polis Kortspel från spelexperterna på Alga. Tjuv och polis kortspel regler Här hittar du en enkel och snabb prisjämförelse. Leker du polis , ska du plocka in de framgångsrika rånarna och inkassera prispengarna. Sök och jämför Tjuv och polis kortspel regler till ett billigt pris antingen från en dator eller din mobil.


Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. De sällskapsspel och brädspel vi inte har i lager och som är beställningsbara har 5-dagars leveranstid. Större spelbord som Air-hockey, Biljar Foosball, Bordtennis och andra produkter som skickas direkt från leverantör har 1-dagars leveranstid. Läs mer under flikarna ovan eller klicka på karaktärerna vid sidan om pappret för att läsa mer om varje grupp. Spelar du som Tjuv flyttar du förstås gärna mot banken eller från polisen , spelar du som Polis rör du dig mot tjuvarna och försöker landa på deras rutor.


Då åker tjuven in i finkan för en till sex omgångar och sen är denne ute igen och flyttar sig runt spelplanen på jakt efter nya banker eller postkontor att råna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg