måndag 20 november 2017

Bloggen food pharmacy

Ordineras till alla som vill äta sig till ett friskare liv. Food Pharmacy Store ABs integritetspolicy. Att leva ett så friskt liv som möjligt är till stor del kopplat till vad du äter. Nu kommer också boken om hur du äter den mest hälsosamma och antiinflammatoriska maten, och allt serveras med en rejäl portion humor.


Mer grönsaker åt folket! Eller mer specifikt åt våra bakterier. De snälla alltså, som jobbar på i tarmen för vår hälsas skull. Skala en morot redan idag. När småbarnsmammorna Mia Clase och Lina Nertby Aurell träffade professor Stig Bengmark förändrades nämligen deras liv på ett ögonblick.


Plötsligt kom begreppet näringsjägare till – och de gav sig sjutton på att lära sig allt om tarmen och dess bakterier. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. För några år sedan började Mia och Lina intressera sig för hur maten vi äter påverkar hur vi mår.


Nya forskningsrön, 5:hit och LCHF dit - det var snudd på omöjligt att navigera bland alla råd. I det tredje inlägget intervjuas Mikaela Patel som forskar på SLU om bland annat mjölkkors. Denna är mer en ren kokbok i samma anda.


Follow our nutritional. Mia boostar sig själv med grön smoothie varje dag och åker aldrig till Ikea på helgen. Nu är de aktuella med sin andra bok. Vi har bett henne berätta allt om sina vanor. Let food be your main source of nutrients, but feel free to give it a boost of added Vitamin Omega- and synbiotics.


Bloggen food pharmacy

Relax, and don’t be too hard on yourself. Se alla våra träkök här. Tarmflora, anti-inflammatorisk mat och goda bakterier är ord som är hetare än någonsin just nu. Mycket tack vare näringsjägarna Mia Clase och Lina Nertby Aurell som driver Foodpharmacy. Sveriges största och mest omtyckta vetenskapliga hälsobloggar.


Den är också späckad av bra recept för dig som vill hålla dig ifrån mjöl, mjölk, socker och annat som enligt de insatta läkare de samarbetar med gör oss sjuka. Längst ner hittar du receptet till en bönröra som har en undergörande effekt på blodsockret. Varför lär vi oss inte om blodsockrets påverkan på hälsan redan i grundskolan? Allt började med en professor som fullständigt fick dem att tappa hakan. Här har vi samlat information om recensionsdagar, nyheter, recensionsexemplar och mycket annat.


Bloggen food pharmacy

Det krävs en gnutta mer koncentration för att läsa denna bok, men det är del väl vär för precis som jag sa tidigare så väcks många tankar till liv som helst klart förbättrat min syn på vad jag. Vi vaknar ofta med höga ambitioner. Men sedan gnuggar vi gruset ur ögonen och upptäcker att vi har massa barn, jobb, aktiviteter, läxor, tvätt och räkningar att betala.


Maten har idag pekats ut som den främsta anledningen till att svenskar dör för tidigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg