fredag 3 november 2017

Luxplus medlemskap

Om medlemskap hos Luxplus ApS. Luxplus ApS) har ett unikt koncept som bygger på att erbjuda medlemmar stora rabatter på märkesprodukter inom bland annat makeup, parfym, schampo och skönhetsvård. Du startar ditt medlemskap hos Luxplus genom att köpa en vara till medlemspris första gången du handlar. Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna.


Luxplus medlemskap är ett unikt koncept med många fördelar. På en genomsnittlig order kan du spara över 3kr och kostnaden för medlemskapet tjänas därför snabbt in. Genom ett medlemskap hos Luxplus kan du shoppa skönhetsprodukter, hårvår parfym, och mycket, mycket mer, och även samtidigt ta del av en mängd fördelar. Ju mer du handlar, desto mer sparar du med Luxplus ! Det kostar SEK i månaden att vara medlem.


Medlemskapet fortlöper varje månad tills det att du begär utträde. Det går ju för helsike inte att missa att det finns en avgift vid medlemskap om man är läskunnig! Det är så otroligt lätt att avsluta medlemskapet , vilket jag själv gjorde under ett halvår innan jag blev medlem igen.


Luxplus medlemskap

Priserna på Luxplus är riktigt bra och jag har handlat i flera år utan problem. Om man inte önskar betala för ett medlemskap ska man välja att handla för våra normalpriser. Väljer man att handla för dessa priser blir man alltså inte medlem.


Det är så att det finns en sida som heter Luxplus som finns i Danmark. Jag köpte några parfymer därifrån,bl. Giorgio Armani Acqua di Gio,2ml! Den största som finns alltså för 7kr.


Luxplus medlemskap

Men hur som helst så fick jag paketet idag och så insåg jag att parfymen som jag hade betalat 719. Når du accepterer de gældende abonnementsbetingelser på luxplus. Luxplus ApS) må trække det oplyste beløb for medlemskab periodevist, indtil du vælger at opsige dit abonnement.


Den første måneds abonnement for medlemskab er gratis og overgår herefter til et løbende månedsabonnement til DKK pr. Ditt medlemskap hos Luxplus er et løpende abonnement der den første måneden er gratis. Alle betalinger hos luxplus.


Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro). Luxplus er en medlemsklubb hvor du kan gjøre store besparelser på mange tusen produkter. Du velger selv om du vil handle til normalpris eller om du vil tegne et medlemskap og få store medlemsrabatter. För att avregistrera ditt medlemskap ska du först logga in med din mailadress och det lösenord du valde när du tecknade medlemskapet. Detta gör du under Logga in, överst på plusbok.


Därefter går du till Mitt medlemskap och trycker på den stora, gröna knappen som heter Avregistrera medlemskap. För att utnyttja Luxplus smarta tjänst så behöver du ett medlemskap. Du som medlem får ta del av de generösa rabatterna på upp till. Det bästa med medlemskapet är att första månaden är helt gratis. Inte nog med det, det är heller ingen bindningstid så du kan därför säga upp abonnemanget när du vill.


Information angående medlemskapet står bland annat på startsidan, under samtliga produktbeskrivningar, på sidan Om Luxplus samt på sidan Villkor. Du ska aktivt välja om du vill handla en vara till vårt medlemspris eller till normalpris, och under medlemspriset informerar vi om att man ingår i medlemskap när man handlar till. Säkert jättenöjda med priset och varorna i början, tills de upptäcker att ojdå, jag har gått med på ett medlemskap , men jag ville bara ha billiga varor, buhu.


Vad är det som gör luxplus annorlunda mot andra medlemskap ? Jag har varit medlem på många olika saker, och på luxplus får jag vad jag själv vill ha åtminstone. Genom att handla till våra medlemspriser samt godkänna våra köp- och medlemsvillkor ingår man ett medlemskap hos oss. Hos Luxplus är det möjligt att köpa produkter både med och utan medlemskap. De första dagarna av medlemskapet är gratis och övergår därefter till ett löpande medlemskap som kostar kr per månad.


Hämta din egen Luxplus rabattkod som ger dig lägre priser med upp till. Luxplus har ett otroligt brett sortiment av allt från smink, hårvår dofter till tandvår livsmedel och hälsokost – ja allt du kan tänka dig. Bli medlem idag och få en månads medlemskap helt gratis med hjälp av Luxplus rabattkod.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg