tisdag 28 november 2017

Roliga gåtor

Roliga gåtor

Svåra gåtor : Många gåtor är mycket enkla, roliga och knäppa. Roliga Gåtor är framförallt roliga men kan även vara knepiga och ibland bara helt orimliga. De roliga gåtorna kan även vara politiskt inkorrekta, för vissa personer stötande och sist men inte minst opassande för barn.


Roliga gåtor

Men så är det ju oftast med skämt och humor. För oss är gåtor , ordvitsar, tungvrickare och allt annat sånt - riktiga stämningshöjare vid till exempel fest eller andra trevliga sammankomster. Namnet på den här kategorin säger sig självt. Här handlar det nämligen om roliga gåtor. Här kommer du att hitta många av dem i flera olika svårighetsgrader samt tillhörande svar.


Du kan lätt lösa dem själv och ha det roligt , men visst är det roligare att göra det tillsammans med någon annan. Betygsätt, kommentera och skicka in dina egna bästa skämt! Massor med roliga gåtor som du aldrig kommer kunna lista ut. Vi har sammanställt de gåtorna vi tycker är extra bra och samlat dem här.


Det är helt enkelt gåtor som vi tycker är extra roliga , extra bra eller bara awesome av någon anledning. Varje gåta består av en klurig fråga och ett svar. Då ska du kolla på våra gåtor här på sajten. Sveriges kanske största samling av gåtor och vi publicerar ofta nya gåtor , oavsett till vilket tillfälle.


Ett bra tillfälle att skoja med gåtor är när man har fest. Då kan du höja festens stämning enkelt med roliga och snuskiga gåtor till exempel. Det finns en lösning till varje gåta , men den är dock gömd. Prova att lösa gåtorna utan att kika på svaren och se hur många du kan lösa utan hjälp. Några av dessa gåtor kräver ett annat sätt att tänka.


Jag önskar dig lycka till. Kan inte roliga gåtor vara bland det roligaste som finns? Du får gnugga geniknölarna samtidigt som du får dra på smilbanden. Det bästa av två världar helt enkelt! På den här sidan hittar du en mängd olika roliga gåtor , som du kan underhålla dig med vilken kväll som helst.


Gåtor är alltid lika kul! Roliga gåtor , tankenötter och klurigheter i mängder. Klassiska gåtor lever från generation till generation. Vi har samlat roliga , kluriga och lite fyndiga gåtor för barnen att gissa. Dessa gåtor är otroligt lätta och ett barn kommer kanske att lösa dem rätt så snabbt.


Det är dock så långt från sanningen som de bara kan vara. Barn har ett helt annat sätt att tänka på än oss vuxna. Fem villor ligger i en ra alla har olika färg och bebos av män av skilda nationaliteter och med olika smak i fråga om drycker, rökverk och husdjur.


Kluriga gåtor är vår lilla skörd av gåtor som är extra svåra. Här adderas med jämna mellanrum nya kluriga gåtor. Och glöm inte att kommentera nedanför om du vill bidra med fler gåtor !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg