tisdag 28 november 2017

Alla våra ligg programledare

Alla våra ligg bokas här hos Athenas. Du får blixtsnabbt svar på din förfrågan! Snabbt svar på din förfrågan. Boka en spännande föreläsning här!


Boka föreläsningen här hos Athenas. Podden om sex och att äga sina val.

De pratar om ämnet helt ocensurerat - ibland tillsammans med gamla ligg som gäster. Alla Våra Ligg är en RadioPlay – podcast som görs av Linnea och Saga. Om podden Denna podd är till för de som gillar att lyssna på allt som har med sex att göra. Allt inför lyssnare, pojkvänner och föräldrar.


Publiken bestod av lyssnare som vunnit i tävlingen på Radioplays hemsida. Så kom programledaren ur drogmissbruket: ”Det handlar om att våga be om hjä… - Malou Efter tio (TV4) - Duration: 15:36. Därför delar de sina tankar, känslor och erfarenheter i olika forum, där de på ett lättillgängligt sätt öppnar upp om sex, sexualitet och kroppen. Jag är vanligtvis ganska blyg, men plötsligt stod jag där och delade med mig av ett orgasmtips inför hela publiken.


Tack för att ni har hjälpt mig att våga.

I kväll delade Radioakademin ut radio- och poddpriset Guldörat i fem kategorier. Nu är de redo att komma ut med sina riktiga namn och gör det genom att sända podcasten live. Bakom podden står Anna Dahlbäck och Amanda Colldén som valt att prata ovanligt öppet och generöst om sin egen och kvinnors sexualitet, vilket varit enormt efterlängtat. Vi spelar in programmen på Custom Music Productions där Andreas Hedberg sköter ljud och redigering.


Programledare är Aurora Brännström. Viktig stämpel på att innehållet är okej, menar producenterna och programledarna Amanda Colldén och Anna Dahlbäck. I torsdags var vi gäster i ett avsnitt av Burlesquepodden där vi snackade om att våga prata öppet om sex och vilket behov vi märker att folk har av att. Kommer ni ihåg vår serie på Svt Edit där Isabelle Wahlf lärde oss såna här sjukt viktiga och tidlösa uttryck som Väntan på det bruna guldet?


Syftet med podden är att avdramatisera sex och uppmuntra lyssnare att stå för sin njutning. Hon ligger bakom stylingen av alla programledare under OS För hår, smink och garderob till alla programledare under OS står stylisten Pilar Chira Steinborn. Här berättar hon om förberedelserna inför det enorma eventet och utmaningen med styla över 2experter i tv-rutan och personer ur produktionen. Och nu är jag ju partisk till FULLO men måste ändå säga att: fasiken vad bra det blev. Enastående programledare , gäst och konferencier.


En miljard människor lever med funktionsnedsättningar världen över, och en majoritet av dem lever i låg - och medelinkomstländer där de fastnar i fattigdom och osynliggörs. En nepalesisk programledare har satt världsrekord med den längsta pratshowen i teve någonsin. Savile var under årtionden en av Storbritanniens mest kända och omtyckta personligheter som programledare på BBC. Petra Mede blir programledare för Eurovision Song Contest och hon sköter uppdraget helt på egen hand.


En före detta dansbandssångerska blev första kvinna på posten och Lotta lyfte programmet, låt vara från en ganska låg nivå.

Nu hade Bingolotto förpassats till TVplus och tittarsiffrorna kunde omöjligen bli särskilt höga. Engberg gjorde ett bra jobb och åren här var en förskola till supersuccén Lotta på Liseberg. Akolor gjorde sitt tredje år som programledare , medan de andra var debutanter. En av våra mest framstående poddar firade ett år häromdagen. Sexleksaker, sexlekar och sexsnack var huvuddelen av showen.


Jag var förstås där och lyssnade. Otroligt proffsigt genomfört, suveränt framdukat för gästerna, och mycket bra programledare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg