onsdag 8 november 2017

Hundförsäkring folksam

ICAs hundförsäkring ger dig den trygghet din hund förtjänar. Köp din försäkring här idag. Vi har schyssta försäkringar till bra villkor. Det ska kännas bra i magen helt enkelt.


Välj bland två olika nivåer av skydd. Beräkna och teckna gravidförsäkring idag.

En kostnadsfri grundförsäkring för den gravida, barn och partner. Ludde har som tur är en Hundförsäkring Mellan i Folksam. Totalt hamnar kostnaden på 25.


Kärleken till din hund kan inte värderas i pengar. Matte behöver bara betala självrisken. Ett besök hos veterinären kan bli en dyr historia och om hunden blir sjuk eller skadad vill du kunna ge bästa möjliga vård utan att behöva tveka av ekonomiska skäl.


Med vår hundförsäkring kan du och din fyrbenta vän känna er trygga. Folksams olika försäkringsalternativ är relativt lätta att förstå eftersom de har valt att dela upp sina försäkringar i tre olika alternativ som går att välja mellan: Hundförsäkring - Bas, Mellan och Stor. Bas är den försäkring som täcker minst och Stor den som täcker mest.

Det är Bas, Mellan och Stor. Det som skiljer försäkringarna åt är främst ersättningsnivåer och i vilka tillfällen som ersättning ges vid veterinärvård. Bas är mycket grundläggande och ger inte speciellt mycket extra. Det här är en hundförsäkring som ger dig den trygghet din hund förtjänar. Folksam erbjuder hundförsäkring i tre olika nivåer.


Försäkringen kan köpas från och med att din hund är sex veckor gammal. För hundägarna innebär det att det går att välja innehåll och ersättningsbelopp utifrån behov, något som Folksams kunder efterfrågat. Utöver försäkringar erbjuder vi sparande- och pensionsprodukter. Hundägarens ålder har stor betydelse för vilken hundras man väljer. Chihuahua är ungdomarnas favorit, familjer väljer jack russell, medan pensionärer föredrar labrador och dvärgpudel.


En hundförsäkring hos oss på Dina Försäkringar ger dig ekonomisk trygghet när din hund behöver medicin, veterinärvår rehabilitering och MR- och CT-röntgen. Med två delar - veterinärvårdsförsäkring och livförsäkring - ger vår hundförsäkring ett skydd för din hund och dig. Så välkommen att läsa mer om vår hundförsäkring. Rabatterna uppdateras regelbundet och det gäller därför att hålla utkik på deras hemsida.


Räkna fram hur mycket en hundförsäkring skulle kosta på din hund. Finns det hundförsäkring utan rörlig självrisk? Hos oss får du hjälp att välja.


Vi jämför hundförsäkringar och tjänar inget på ditt val.

Konsumentverket, Finansinspektionen och branschen står bakom oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg