torsdag 9 november 2017

Konståkningsskridskor edea

Vi erbjuder sportutrustning som inspirerar till hälsa och träningsglädje. Välj från ett stort urval av kända varumärken. Hitta din närmaste sportbutik. Vi har över 1butiker i Sverige.


Bli medlem i Club Intersport idag. Få bonus, rabatter och erbjudanden!

Vi vill att du ska känna dig trygg. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Att åka in ett par nya skridskor kan ibland vara besvärligt.


Vissa åkare får aldrig skav eller besvär med tryck, medan andra har det besvärligare. Rekomenderas ej till skridskor som består av plastmaterial, typ Edea. Norrköpings Skateshop. Konståkningsskridskor. Edea Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt när du besöker vår sajt.


Genom att surfa vidare på vår hemsida godkänner du användningen av cookies.

Nyaste generationen av design, lätthet och komfort. På K-Skate säljer vi Jackson skridskor och Ultima skenor. Jackson kännetecknas av bra passform och att de sitter tätt kring foten vilket ger stö. Slipning och montering utförs på fredagar och lördagar.


Ice Fly är den lättaste skon på marknaden. Dina konståkningsskridskor är ett precisionsinstrument som rätt vårdade ger dig skönare och roligare åkning men också bättre förutsättningar till utveckling. Kombinera skorna med skenor från Ultima.


För nybörjare rekommenderar vi modeller för nybörjare-skridskor från varumärkena Graf, Wifa, Edea och Risport. Det går utmärkt att köpa begagnat! Jämför pris på produkter och återförsäljare inom sport och fritid. Tänk att lägga den tiden på att träna konståkning och ha fel förutsättning på fötterna. Så nu letar vi efter en nybörjarskridsko ex Edea Brio eller Motivo.


Helst om det är någon som har i Stockholmsområdet och gärna norröver så man kan få komma och prova. Edea konståkningsskridskor str 2(ca 34) med Mirage skena. Passar från konståkningsskola till enkla- och dubbelhopp.


Ni kan även ladda ned en PDF-fil från EDEA där mått och storlekar mellan olika länder jämförs. I Sverige används (oftast) storlekstabellen Euro för vanliga skor. Använd tabellen Actual foot measurmet för att avgöra vilken storlek du bör ha på en EDEA känga.

Skridskorna är köpta förra året och har endast används en säsong. Jättebra skick, nästan nya men med en liten skada på höger skridsko, se bild. Om du vill sälja eller köpa begagnade skridskor, kontakta kansliet.


Vid försäljning tar klubben i provision på försäljningspriset till våra medlemmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg