måndag 6 november 2017

Avsluta viaplay konto

Hitta den bästa VPN-tjänsten för Viaplay utomlands. Se svensk TV inom min. Du kommer åt Hantera paket när du klickar på svarta knappen ovan eller går in på viaplay. Viaplay - konto , har du redan ett konto med samma e-postadress kan du istället välja att logga in med dina befintliga uppgifter.


Värt att notera, utelämna de tre sista siffrorna ex. Svar på frågor som rör dig som redan är kund hos Viaplay. Bra på resan, på landet eller om du kanske inte vill slösa på surfpotten. Det utbud som du har tillgång till i Viaplay baseras på ditt tv-utbud hos oss på Viasat.


Om det är bra så fortsätter jag använda det. Men har hört det ryktas om att det kan krångla endel. Så vill vara helt säker på att det inte finns nån hake med att registrera sig. Allmänna villkor för Viaplay Översikt.


Avsluta viaplay konto

Viaplay är en internetbaserad tjänst för leverans av audiovisuellt innehåll till registrerade enheter som tillhandahålls genom enkelt köp, hyra eller via abonnemang, med eller utan Bindningstid (”Tjänsten”). Viaplay ”), är en internetbaserad tjänst för distribution av audiovisuellt innehåll till registrerade enheter som tillhandahålls genom enskilda köp, hyra eller via abonnemang, med eller utan bindningstid (”Tjänsten”). Bläddra till avsnittet Inställningar.


Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID. Klicka på Hantera bredvid Prenumerationer. Ser du inte den prenumeration du är ute efter? Efter det är det bara att börja använda Viaplay i din enhet!


Nu kan du logga in med koden du har på din skärm. Fortsätt till inloggning. Vi har mejlat lite information till dig och du hittar allt om ditt Viaplay - konto under Mitt konto. Viaplay , tidigare känt som Viasat OnDemand är en onlinetjänst som erbjuder sport, filmer och TV-serier via video on demand till fast månadskostnad i hela Skandinavien, Ukraina och Ryssland.


Viaplay kom till världen i som Viasat OnDemand och bestod främst av sport och film online. Där du befinner dig just nu kan du inte registrera ett nytt konto eller köpa och byta paket. Streaming i världsklass! Kontakta kundservice om du har några frågor.


Så innan du avslutar kontot bör du avsluta eventuella prenumerationer och se till att du inte har glömt något, till exempel filer, pengar på presentkort eller e-postmeddelanden. Glöm inte mindre vanliga tjänster där du använder ditt konto. Find din Viaplay - konto Har du registreret dig med flere e-mails og er usikker på hvilke kontoer, som du har hos os?


Aktivera Viaplay - konto. Viaplay ingår kostnadsfritt för dig som Viasatkund med tv- paket Bas. Ta del av utbudet i din dator, mobil, surfplatta eller Apple TV, när och. Som kund hos Telefår du alltid två fria månader (värde kr) hos Viaplay.


Du får tillgång till Där kan du även ändra och avsluta ditt Viaplay - konto. Jag försöker avsluta mitt konto. Men under användarinfo står det Vi lyckades inte hämta dina kunduppgifter.


Var god försök lite senare. Hur ska jag avsluta mitt konto ? I så fall kan du använda den här artikeln för att avsluta ditt abonnemang. Väl där fyller du i ditt kundnummer (det hittar du på din faktura eller i din beställningsbekräftelse) och ditt personnummer.


Avsluta viaplay konto

Välj Bekräfta (Confirm).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg