tisdag 28 november 2017

Frågor om förhållande

Om du har varit i en relation under en längre tid och plötsligt känner att du har förlorat den där passionen du brukade ha för din partner, fråga dig själv dessa frågor. Tänk dock på att dessa relationsfrågor är enbart för din egen reflektion och det finns inga rätt eller fel svar. Om ditt svar på denna fråga är fullt av tvivel – ”tänk om …” – eller om du helt enkelt inte är redo är det definitivt inte rätt tid att starta ett nytt förhållande. Litar du helt på denna person? Om personlig och känslomässig intimitet.


Låt oss börja med att klargöra några saker. Frågorna du kommer läsa är väldigt intima och personliga. De frågorna kan sorteras i. Finns det kanske en ny person i ditt liv som du bryr dig om lite extra? Innan ni tar det ett steg längre så fråga dessa frågor vi listat!


Vad är din favoriträtt? Så att du kan laga den till hen! Hur många seriösa förhållanden har du haft? Under minuter fick de turas om att besvara frågor som för vissa successivt blev mer personliga. Det kan vara bra att veta.


Fyra frågor om förhållanden. Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Inte ögat som avgör insidan. Nja, jag har stora problem med att lätt bli kär i folk.


Men nja betuttad snarare Hehe – frågor om dig själv. Prata anonymt med rådgivare och andra ungdomar för att hitta svar på dina problem och frågor. Läs mer om förhållande på Ungdomar. Får en förvaltare bestämma över dennes huvudman och huvudmannens sambo om dem får ha ett förhållande relation?


Vår egen roll i vår relation är större än vi tror. Och med lite vilja kan vi göra stor skillnad i ett förhållande som är på väg utför. Men vi behöver viss hjälp - från vår partner.


Svarar man ja, och är ärlig såklart, på frågorna så betyder det att förhållandet man är i är värt att stanna kvar i. Kommer ditt förhållande hålla? Här är frågor som visa om ditt förhållande är bra för dig: Gör din partner dig till en bättre människa, och du gör det samma för. Ett bra sätt att hitta likheter är frågor om vilken sorts kultur tjejen gillar. Fråga även om musik, teater etcetera och håll kvar vid ämnet när du hittar något ni båda gillar. För många kan det vara viktigt att man delar trosuppfattning, och då är det en viktig fråga att ta upp relativt tidigt.


Frågor om förhållande

Vi påbörjar handläggningen av ärendet genom att be dig att inom två veckor besvara nedanstående frågor och skicka in formuläret till oss. Skriv gärna på ett extra papper om det behövs. Kan man verkligen veta om ens förhållande kommer att överleva över tid? Nej, det finns naturligtvis inga garantier för det.


Men det finns en del frågor som man kan ställa sig själv ibland för att åtminstone försöka hålla koll på hur relationen ser ut och om den kan börja svaja. Ja, är en riktig känslig människa som inte håller tillbaka tårarna. Hm, tyvärr måste jag svara ja på denna fråga. Har du lekt med någons känslor? Hur länge höll ditt längsta förhållande ? Den är inte meningen att du ska döma ut alla efter hur väl de har lyckats i sina tidigare förhållanden , men den här frågan kan ge information som är bra att ha om din eventuella flört.


Frågor om förhållande

Om man tycker att det är ett bra liv och den man lever med tycker det är okej är det inget problem. Men det blir svårare om det går så lång tid – ni kommer längre från varandra och det är inte bara att trycka på en knapp för att lusten ska vakna. Om lustbristen blir desperat – vad kan man göra då?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg