onsdag 15 november 2017

Intressant fakta om kvinnor

Med detta sagt bjuder vi på tio fakta som antagligen inte ens kvinnor visste om sig själva. Alla kvinnor bland världens rikaste har ärvt pengar från sin far eller man, förutom en. En kvinna säger i snitt 20ord om dagen.


Det är cirka 10ord mer än vad män säger. Vi ska därför idag ta upp intressanta fakta för att uppmuntra dig till att njuta av onani utan rädsla och utan att du ska behöva känna att det är pinsamt.

Onani förbättrar ditt humör. Kvinnor som onanerar känner sig mer avslappnade. De har även en tendens att inte bli lika stressade som de som inte ägnar sig åt det. Vill du veta mer om Islam och muslimer?


Islam är namnet på religionen som muslimer tror på och följer. Dessa två termer blandas ihop ganska ofta, men Islam är alltså själva religionen och en Muslim är den som tror på den Islamska läran. Förlåt för att fokuset i videon inte är så bra men hoppas att ni inte tänker så mycket på det och tycker att videon är intressant ändå!

Intressant fakta om kvinnor. Läs intressant fakta om Sverige på Care. Forskare har identifierat det faktum att en betydande inverkan av hormoner på den kvinnliga kroppen.


I en värld av sport under de senaste åren, dessa intressanta fakta om kvinnor började använda på sitt eget sätt: före planerad graviditet avslutas i en väl avvägd period innan konkurrens, när en kvinna tar hormonella explosion, vilket. Att glömma en tampong i slidan kan leda till infektion. Om tampongen glider långt upp i slidan kan det vara svårt att märka av den. Att förstå kvinnor är ofta svårt för män.


Efter att ha lärt sig av artikeln kan några intressanta och överraskande fakta om kvinnor , representanter för en stark hälsa av mänskligheten kunna förstå tjejerna lite bättre. Nästa en av roliga och intressanta fakta om flickor är att även om det inte återspeglas i lön, har det visat sig att kvinnor lär sig snabbare än killar. Annat universitet studie fann att kvinnor är mer uppmärksam och tillämpa sig mycket bättre att lära sig än män.


Det kan vara dina äggstockars fel. Tillståndet kallas PCOS, drabbar ungefär var femte kvinna i fertil ålder, ökar risken för åldersdiabetes och hjärtsjukdom - men gör det däremot lättare att bygga muskler. September är internationellt månaden då PCOS uppmärksammas.


Här är intressanta fakta om kvinnosyndromet. Jämställdhet innebär att kvinnor och män har samma makt att forma samhället och sina egna liv.

Det förutsätter samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter på livets alla områden. SCBs fickbok På tal om kvinnor och män. Lathund om jämställdhet samlar och presenterar statistik och fakta om jämställdhet. Ett annat intressant faktum visar att många vägrar att ”acceptera” att de snarkar. Som om de skulle veta ifall de snarkar eller inte när de sover!


I andra fall kan de snarka så högt att de väcker sig själva. När vi går på en 3-dagars resa vi vanligtvis packa över outfits, ifall vi kommer att tveka om vad man ska ha. Jag hoppas att du hittar dessa roliga fakta om kvinnor något intressant och jag hoppas att jag kan göra dig att le. Känn dig fri att dela dina egna roliga fakta om kvinnor i kommentaren nedan. Om du fortfarande väntar på att din mens ska komma eller om du fick din första mens efter att du fyllt år så kan du vara glad.


Enligt en undersökning gjord på University of California i San Diego har man nämligen kommit fram till att kvinnor som får sin mens sent har större sannolikhet att leva ett längre och mer hälsosamt liv! I Norden är andelen kvinnor med högre utbildning större än andelen män. Om fler nordiska arbetsplatser lyckades utnyttja denna kompetensreserv skulle Norden ha bättre förutsättning att nå jämställdhetsmålen.


Ifrågasätt inte de enorma mängder av kläder i garderoben ty Du förstår helt enkelt inte! Om en häst, med en person ridande på ryggen, avbildats som staty i en park, stegrande med båda frambenen i luften, betyder det att personen dog i strid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg