onsdag 8 november 2017

Äta med barn köpenhamn

Med Ving kan du välja mellan över spännande storstäder. Välj själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Hitta billigaste resan här. Boka dina Fast Track-biljetter online idag.


Spesialpriser i Aetas Soi Ruamrudee Boka Aetas Soi Ruamrudee nu! Köpenhamn , Danmark för barn.

Här finns massor av roliga aktiviteter för familjen! Det är lätt hänt att slinka in på en hamburgerkedja när hela familjen ska äta ute. Vidga era vyer nästa gång! Här tipsar vi om sju restauranger som gör det lilla extra för barnfamiljen i Stockholm.


Du väljer fritt vad du vill äta från olika food trucks. Man kan antingen äta ute eller ta med sig maten in i det stora tipi-tältet där man även kan köpa något att dricka. Inne i tipin är det avspänd atmosfär, stämningsfull belysning och gott om plats för barn som vill gå på upptäcktsfärd.


Fler och fler restauranger serverar ekologiskt – såväl på tallriken som i glasen. Och det poppar upp kaféer med vegetarisk inriktning och barer med färskpressad juice som specialitet i vart och vartannat gatuhörn.

Köttbuffén kostar 1dkr, den vegetariska dkr. För barn mellan och år är priset dkr. Bord att äta vid finns både ute på kajen och inne i restaurangen.


Måndag, tisdag och onsdag 10. Museets samling innehåller mer än 3konstverk, primärt dansk, nordisk och internationell samtidskonst. Bland annat konst av Damien Hirst, Anselm Reyle och Ai Weiwei.


Också skiftande utställningarna, med de största inom modern konst, parallellt med unga talanger. Beställ rundvisning nu! Här hittar du all praktisk info. Tycker definitivt ett besök på Gröt(Gröd) är ett måste. Planera ditt besök hos oss!


Ni pratade ju i BillgrenWood i ett avsnitt om att det skulle bli mer trend med varma bowls iställetför acaibowl osv. Gröt ÄR trenden:) De gör fantastisk god gröt såklart, men även congee, risotto och annat man kan göra på gryn liksom. København, som staden heter på danska är en multikulturell stad med en lång historia bakom sig.


Detta borde fler restauranger ta efter – alla barn vill inte alltid äta pannkakor, köttbullar och grillkorv med pommes frites! Vi kan också rekommendera att bo över här om man vill lyxa lite extra. Vi hade ett jättehärligt dygn här tidigare i vår. Milo och kompisen Linus på Pinchos i Borås.


Här kan ni ta med barnen och åka fina spårvagnar ute i naturen.

Ida står fortfarande i köket tillsammans med barn och barnbarn. Dock har stället under det senaste året fått kritik för att ha slarvat med kvalitet och råvaror, samt lovat bot och bättring. På Tivoli finns flera olika åkattraktioner för både barn och vuxna som kan hålla en sysselsatt i flera timmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg