måndag 27 november 2017

Hotellfrukost eskilstuna

Vi förhandlar så att du slipper. Här bor du med vacker utsikt över Eskilstunaån, i en miljö präglad av stadens industrihistoria. För dig som önskar står Evening Meal framdukat varje kväll. Vi är ett kontantfritt hotell. Vi välkomnar både hotellgäster och besökare till vår matsal på en fantastisk frukost.


Nära Parken Zoo, restauranger och shopping. Vi erbjuder parkering, konferens, lekhörna, bar och wifi. Perfekt både för familjehelgen och för affärsresenären. Vårt mål är att du som besöker Eskilstuna ska få en känsla av historia och tradition.


Syftet är att även främja matkulturen ifrån hela länet för att stärka landskapets profil. Våra produkter och råvaror är framtagna av både lokala producenter och våra egna medarbetare. I Eskilstuna kan du njuta av en fantastisk hotellfrukost.


Hotellfrukost eskilstuna

Att starta dagen med en ordentlig hotellfrukost ger dig den energi som krävs för att klara av alla dagens utmaningar. Hotellfrukost Eskilstuna. Unna dig en frukost utöver det vanliga och njut av alla de delikatesser som erbjuds. Vår generösa frukostbuffé serveras i restaurangen, veckans alla dagar. Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och en av livets viktigaste dagar.


Oavsett vad ni ser framför er finns vi här för att hjälpa er på er stora dag. ESKILSTUNA PRESENTKORT – Den mest valfria presenten! Elite Stadshotellet Eskilstuna : Riktigt bra frukostbuffe - se 5recensioner 1bilder och fantastiska erbjudanden på Elite Stadshotellet Eskilstuna på TripAdvisor. Oavsett om du vill äta veganskt, hitta alternativ fria från laktos och gluten eller bara vraka loss.


Hotellfrukost eskilstuna

Först till kvarn gäller. Här serverar vi frukost, lunch och middag. Välkommen till Exportfrukost i Eskilstuna ! Vällagad mat och klassiska rätter i modern tappning. En blandning av internationell bar, bistro och grill med ett lokalt råvarutänk. Vi arbetar med ekologiska och biodynamiska produkter.


Naturen är fantastisk och vi vill behålla och förädla råvarans näring och kraft. Här startar du dagen på bästa möjliga sätt bland nybakade, färskpressade, nyttiga och varierade frukostklassiker. Här kan du äta frukost även om du inte bor. Börja dagen med en härlig hotellfrukost ! Skäm bort dig själv eller dina nära och kära med en härlig hotellfrukost utan att varken resa bort eller bo på hotell. Här får ni möjlighet att ta del av både nyttigt och njutbart i en skön blandning.


Hotellfrukost eskilstuna

Det här är upplevelsen för den som gärna njuter av det goda livet. En utmärkt present till kompisen, pojkvännen eller kanske fastern som helt enkelt uppskattar en riktigt smarrig start på morgonen. En utmärkt start på en lång dag – börja dagen med en riktigt god och nyttig frukost. På vår buffé finns olika sorters brö juicer, frukostflingor.


Om du gillar motorsport så är Eskilstuna platsen för dig, här kan du uppleva något som bara går att uppleva på ett fåtal platser i Sverige, nämligen dragracing. Så ta chansen och känn accelerationen i dessa kraftfulla bilar. Upplevelser Eskilstuna. Har du alltid drömt om att prova köra speedway så kan du även göra det här i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg