torsdag 23 november 2017

Sinclairs dansskola

Vi har danskurser för Barn, Ungdom och Vuxna. Massor av olika stilar. Om du surfar vidare på den här webbplatsen utgår vi från att du. Vi erbjuder danskurser för alla åldrar och för alla nivåer!


Här visar vi filmer från våra kurser, tävlingar och events. Välkommen för att se härlig dans och få inspiration!

Du dansar till olika typer av musik och genrer, där det gemensamma är härliga rytmer, puls och glädje. Gratulerar till kärleken- Dansen ordnar vi! Verksamhetsbeskrivningen för. Heikuras Dalarna AB:Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva dansskola och försäljning av dansartiklar samt därmed förenlig verksamhet.


Reviews Knappen var vår lärare i söndags. Så pedagogisk och noggrann så. En perfekt möjlighet för att komma in på lunchen och dansa av sig och gå därifrån uppfylld med energi!


Något av det roligaste jag gjort på vet inte hur länge.

Kanske gillar du bil musik, teater, dans eller media, och vill lära dig mer om detta? Våra kunniga och engagerade lärare hjälper dig att utvecklas inom både dina inriktningsämnen och dina övriga ämnen. Varmt välkomna till Adrianas Danshus! Dansa Salsa, Bachata och mycket mer!


Min Dansuppvisning Med TWISTED FEET På Stora Teatern. Vi mottog även pris för att vi under året varit en av de. Bugg kallas ofta för den svenska folkdansen och är en otroligt populär kurs på vår dansskola. Bugg kan du dansa ute på klassiska dansställen, men även på våra uppskattade Bjud-upp kvällar på dansskolan. Nyheten för våren är att vi även erbjuder buggkurser för barn.


Var med och se hur det svänger hos oss på inomhustorget kl 1 och 15. Dans är roligt, socialt utvecklande samt tränar både muskler, kondition och hjärna. Ange Bokningskod Solna Centrum när du bokar så får du rabatten på. Detta blev 4e året i rad som vi tog hem den åtråvärda titeln. Danslärare för barn och ungdomar inom streetdance.


Västra Frölunda, Västra Götalands län, Sverige. Vi arrangerar även dansresor till Kroatien. Dansskola i Göteborg med över 1kurser, för vuxna och barn.

Skip navigation Sign in. Bra lärare, bra lokaler mm. Mer än ett år sedan Svara Anmäl. Sinclairs - Din dansskola.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg