onsdag 29 november 2017

If skadeanmälan företag

Skadeanmälan för skolbarn Om ditt barn råkat ut för ett olycksfall som ersätts genom förskolans- eller skolans olycksfallsförsäkring kan du anmäla det här. För att veta vilka kommuner som har olycksfallsförsäkring hos oss, om försäkringen gäller under skoltid eller dygnet runt och hur du går tillväga vid en skada – Läs mer om olycksfall inom förskola och skola. Gör din skadeanmälan för bil-, hem-, djur- eller personskada.


Vi återkommer med besked nästa vardag. När du gjort polisanmälan gör du en skadeanmälan till oss. Kör inte med bilen om någon har försökt stjäla den.

Rattlåset kan vara skadat och därför kan ratten låsa sig när du kör. Uppgifterna i skadeanmälan är korrekta. Felaktiga uppgifter kan medföra att ersättning inte betalas ut. Handlingar som behövs.


Utöver skadeanmälan kan det hända att vi behöver kompletterande handlingar av dig. Spara därför alla kvitton och verifikat (t.ex. inköps- och reparationskvitton, recept och köpebrev). Anmäl företagets ansvarsskada.


Bilen repareras — Verkstaden reparerar din bil med originaldelar.

Du hämtar bilen — Verkstaden kontaktar dig när bilen är klar att hämtas. Här kan du göra en skadeanmälan för ditt företag online. Du är även välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Vid fara för någons liv ring alltid 112.


Kontakta oss på kundservice för företag och låt oss hjälpa dig med din företagsförsäkring. Känn dig trygg i att företaget har rätt försäkringsskydd. Vad tråkigt att du råkat ut för en skada. If är ett försäkringsbolag för människor, djur, samt små och stora företag. Du får nu fylla i uppgifter i fem steg.


Här finns försäkring för dig och det som är värdefullt för dig eller företaget. Om något saknas kontaktar vi dig. Du kan göra en skadeanmälan så fort något har hänt.


Din skadeanmälan är färdig när du ser en bekräftelse på skärmen. Du behöver med andra ord inte vänta tills du kommer hem från din resa. Enklast är att anmäla händelsen här på vår webbplats. Du kan anmäla när som helst på dygnet, oavsett var i världen du befinner dig.


Här hittar du kontaktuppgifterna du behöver om du vill anmäla en skada.

Låt oss hjälpa dig och ditt företag med våra lokala tjänster inom pension, bank och försäkring så att du kan fokusera på det du gör bäst – driva ditt företag. Alla är vi bra på olika saker. Du är expert på din verksamhet och vi på det där andra.


Din nettleser støtter ikke JavaScript!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg