måndag 27 maj 2019

Janus ullkläder

I vårt stora utbud finner du Devold underställ och många andra produkter. Ullkläder för alla väder! Här finns ullkläder i MERINOULL - hitta dina favoriter! Beställ när det passar dig!


Webshopen är alltid öppen!

Vi skickar alla vardagar! Gör din beställning före kl. Janusfabrikken Oekotex, Woolmark, Mulesingfree. Finns i Bergen i Norge. Ekotex Standard 1och mulesingfri ull.


Mjuka och sköna strumpor av merinoull från Janus. Ett par med frottésula och ett.

Att använda ullkläder i fuktig väderlek är en riktig hit. Janus Sockar Design Wool Strumpor med frottésula Lila. Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna.


Janus har stort sortiment för både herr, dam, barn och juniorer. Espeland ligger i närheten av Bergen och på fabriken jobbar cirka 1anställda. ULLKLÄDER TILL BARN stl - 1Mjuka sköna underkläder, jackor och byxor i 1 merinoull. Fabrikken er den eneste igjen i sitt slag i Norge. Janus er markedsleder i Norge og eksportandelen øker.


Merinoull innehåller mycket luft och har därför extremt goda temperaturreglerande egenskaper. Isolerar både mot kyla och värme. Därför är den lika skön att använda sommar som vinter. Designerna sneglar ofta tillbaka på gamla arkivbilder för att hitta ny designinspiration så du kan hålla dig varm och snygg i naturens skönaste material.


Baby LightWool strumpbyxa merinoull. Ull är ett fantastiskt material som värmer på ett naturligt sätt. Våra ullkläder är mjuka och behagliga eftersom vi är noga med att sortera ut den finaste ullen till dessa.

Ullcentrum har dokumenterat gamla traditionella öländska mönster. Ullunderställ av högsta kvalitet – tillverkade i mjuk, men slitstark 1 merinoull. Svanenmärkta och allergivänliga. Köp direkt från producenten i dag. Jättefina varor från många olika varumärken med hög, hållbar kvalitet.


Mycket snabb leverans! Här hittar jag ullkläder för både friluftsliv, vardag och fest. Snabb leverans, lätt att komma i kontakt med och ett utmärkt bemötande både via Mail och telefon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg