måndag 20 maj 2019

Kbt behandling umeå

Landstingssubventionerat. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Spara upp till i Umeå.


Läs omdömen och boka nu! Samtalsmottagningen är en privat psykoterapimottagning i centrala Umeå som bland annat arbetar med stress, utmattning, ångest och oro, depression, fobier och relationsproblem. Mottagningen erbjuder individuell psykoterapi och parsamtal samt handledning.

Behandlingen sker med kognitiv beteende terapi ( KBT ). Depression och ångest är ett växande problem i dagens samhälle där många har svårt för att söka hjälp. Eller vill du ändra något i ditt liv och lyckas inte på egen hand. Jag har lång erfarenhet av KBT behandling och har arbetat år inom psykiatrin, jag har vårdavtal med Västerbottens Läns landsting. Jag är legitimerad KBT (kognitiv beteendeterapi) psykoterapeut.


Psykologisk behandling , psykoterapi, Kognitiv beteendeterapi ( KBT ), ACT, neuropsykiatriska utredningar. Jag erbjuder tjänster till vuxna, ungdomar och barn samt deras föräldrar. Kbt Kognitiv Beteendeterapi Umeå - psykisk ohälsa, psykoterapeutisk meto parterapi, psykoanalytiker, rehabilitering, krissamtal, familjerådgivning, samtalsterapi. Ibland uppstår situationer i livet när man behöver hjälp från en utomstående person. Psykoterapeut med KBT -inriktning.


Handledare och specialist i klinisk psykologi. Har arbetat år inom vuxenpsykiatri. Undervisar på Psykologprogrammet vid Umeå universitet. Samtalen sker i en förtroendefull relation, i ett öppet och tillåtande klimat, och kan handla om allt som rör sig i tankar, känslor och beteende.


Mitt huvudfokus är psykologisk behandling och rådgivning. Anledningen till att kontakta mig kan vara ohälsa som t. Det finns olika inriktningar och metoder inom psykoterapi. I Socialstyrelsens riktlinjer för behandling av depression rekommenderas kognitiv beteendeterapi, KBT , och interpersonell terapi, IPT.

För behandling av ångesttillstånd rekommenderas KBT. Du kan även få psykoterapi som internetbehandling. Träffa en legitimerad psykolog i vår videoapp. Vi erbjuder privatpersoner hjälp och behandling bland annat med ångest, depression, oro, stress och sömnproblem. Det vi använder oss av är KBT Umeå – kognitiv beteendeterapi som har forskningsstöd och är evidensbaserad.


Vi försäkrar dig en snabb tillgång till en säker behandling med psykologstöd – var du än befinner dig. Du kan förfina sökresultatet genom att bland annat filtrera på kategori och ort eller sortera listan efter pris eller betyg. KBT är ett samarbetsprojekt I KBT deltar man aktivt i sin egen behandling. Till Norrlandsklinikens privata psykologverksamhet kan man söka för psykisk ohälsa om man önskar individuell psykologbehandling, utanför den skattefinansierade vården och de prioriteringar och begränsningar som finns där. Hemsidans syfte är att hjälpa behandlare att hitta material och inspiration till sina TF- KBT behandlingar.


Sidan är också tänkt att erbjuda användbar kunskap om TF- KBT och trauma samt erbjuda länkar mm som kan användas i arbetet med traumatiserade barn och ungdomar. Regelbundna träffar vid Campus Umeå förekommer men delar av undervisningen ges även med stöd av informations- och kommunikationsteknik. Dina tidigare meriter är viktiga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg