onsdag 29 maj 2019

Personlig dopbok

Personliga barnböcker där barnet har huvudrollen i alla våra mysiga historier. En unik och personlig present till din lilla stjärna. Gör vardagen lite mysigare. Barnet julmyser med familjen. Personlig bok där ditt barn har huvudrollen bland sina nära och kära!


Personlig dopbok

Ni väljer även en egen personlig hälsning, varför inte tillsammans med en fin dikt? Uppskattade doppresenter! Våra personliga sagoböcker är väldigt populära som just doppresenter men de passar för barn upp till sju år. Alla uppgifter från födsel, som vikt, läng klockslag, hår- och ögonfärg, första besökarna, namn på barnmorskan, sjukhus, barnets fullständiga namn och hemort, mammans och pappans namn samt en personlig hälsning och gåvodatum, ingår i boken.


Ett varaktigt minne för barnet och föräldrarna. Populär barnbok till dop och 1-års-dagen. Gör festen lite extra kul med en personlig Gästbok som dina vänner får skriva en hälsning i innan de lämnar för kvällen. Riktigt roligt att läsa dina gästers hälsningar efter en lyckad tillställning! Spara den sedan så har du en massa härliga minnen att se tillbaka på.


En personlig barnbok är barnens bästa bok. Se våra personliga barnböcker, sagor, doppresenter med barnets namn här. Dopbok - ge bort en vacker dopbok med personliga hälsningar och bilder som berör. Skriv ner roliga händelser och minnen från barnets tidiga väg i livet – barnets egen dopbok ! ABC-bok - med lite fantasi så kan man göra sitt barns uppväxt lite roligare. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans.


Den här utgåvan av Min dopdag är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Boken har st läsarrecensioner. Här får du nämligen möjligheten att själv designa en egen bok på ett snabbt och enkelt sätt. Du kan välja mellan att göra till exempel en receptbok, en bloggbok, en dopbok eller varför inte en bok med minnen från personen i frågas bröllopsfest?


Personlig dopbok

Släpp loss din inre kreativa mekaniker och låt alla dina idéer komma i ett fritt flöde. Behöver lite tips från er hur jag ska skriva i dopkortet till en liten tjej som föddes i februari. Jag gör ett själv på datorn eftersom jag inte kunde hitta. Det lilla barn du älskar så högt är ännu mer värdefullt för Gud. Denna charmigt illustrerade dopbok rymmer omsorgsfullt utvalda bibelord som tillsammans med bokens kärleksfulla små texter och böner kommer att finnas med barnet genom hela livet.


Min lilla dopbok innehåller texter av Margareta Melin, Lina Sandell, Britt G Hallqvist m. Sammanställt av Linda Palm Simonsson med ett stort tack till alla som bidragit Framställd av DISGEN. Du är för närvarande inte inloggad som medlem på MyHeritage. En del av informationen på sidan visas endast när man är inloggad.


Många människor väljer att ge personlig doppresenter. Minnessaker dop-boxar kan graveras och användas för att hålla andra religiösa föremål. Religiösa vägg skyltar personifieras ofta med barnets dop information.


Smycken är en tankeväckande dop gåva. Ett kors halsband eller ett dop armband är meningsfulla doppresenter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg