måndag 20 maj 2019

Korfu blogg

Boka resan med Apollo - just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell. Här finns de bästa familjehotellen. I gränderna finns många tavernor att välja på. Blir dock lite lurade av pappren vi fått där det står att man ska promenera in till stan.


Sitter och läser och njuter av solen och värmen.

Korfu får vara denna gång. Grönskan står i vacker kontrast mot det klara, turkosblå havet. Senast inlagd Relevans. Zakynthos Ön är en blandning av vackra vyer och bra stränder. Hanna är år och har sin bas i Stockholm.


På bloggen delar hon med sig av sina dagar med stort fokus på hennes stil, hennes frukostar och framförallt hennes resor. Hanna jobbar heltid med bloggen , creative direction, fotografering och styling. Den som tittar på kartan , eller av planet förstår genast varför.

Vi ska åka en vecka till Grekland i mitten av september (någon gång mellan 9e och 19e). Vi var här för några år sedan och det är en ganska lång promenad in till stan. Sedan visar det sig att det kommer lite bussar strövis.


Come and discover the South of Corfu with us! Skapa ditt eget spa och smörj in dig med den mineralrika leran vid stranden av Canal d’Amour. Romantickou svatbu však předcházela spousta naprosto neromantického úřadování, překladů a apostil. Corfu Travel Blogs, Photos from TravelBlog. Din bokning bekräftas på en gång!


Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. Pink Palace Hostel Corfu Blog.


A delightful(hopefully!)mishmash from Greece written by a Swede in Athens. En salig röra från Grekland! Corfu - Discover our blog of Greece and the Greek islands. Svaret är inte ett dugg.

Det var inget vi ens märkte av. Alla barer skyltade om tider för visning av fotbollen för alla matcher, men stolarna gapade mest tomma överallt. De bästa stränderna hittar du på kusterna i norr och väst. Melina har släkt där nere och hon och hennes vänner skulle bo i deras sommarstuga (som är en liten, sunkig men perfekt lägenhet) precis bredvid stranden vid underbara Ipsos.


Man hade seriöst allt precis bredvid. Calypso, för att vara exakt. Reseblogg med massor av resmål. Välkommen till vår reseblogg!


Här skriver vi om resmål, äventyr och camping – resor med husbil, bil, flyg och tåg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg