måndag 13 maj 2019

Kheat compact

EcoHeat: Håll Dig Varm På Vintern Med Den Här Enkla Och Revolutionerande Uppfinningen! Bygger på lågt tryck och gradigt vatten. Detta kan behövas vid trånga inner. Maskinen finns i Stora Skedvi Sverige. K-Heat ogräsbekämpning.


Drivs av redskapsbäraren och all reglering samt styrning sker inne i hytten via en kontrollpanel.

Kan enkelt styras från mittenramp till sidomunstycke eller till högtryckstvättläge i bak. Markvårdsmaskiner Öst tackar och bockar! Ogräsets värsta fiende! Svenskbyggd vagn från K-Vagnen. Lågt vattentryck och fritt flöde.


Det 98-gradiga vattnet strilar ut och med nya Honda Silent motorn så är ljudnivån så låg som endast dB. K-heat har ändå en så pass kraftig högtryckstvätt som. Miljövänlig metod att bekämpa.


EcoHeat Är Den ​enda Vännen Du Behöver I Vinter!

MVM Öst tackar för förtroendet! Lastat och klart för leverans till Green. K-heat Compact Vi har tagit fram ett helt nytt koncept, K-heat Compact ! Därmed kan man montera den på elbilar, kyrkogårdstruckar, samt mindre vagnar och bilar.


En bensinmotor driver högtryckstvätt och generator. Vattentemperaturen håller 98°C i lansen och trycket kan ställas från till 1bar. Det gradiga vattnet strilar ut och med nya Honda Silent motorn så är ljudnivån så låg som endast db. Avverkningsgraden med K - Heat Maxi och Compact maskinerna klarar man upp till ca 2kvm om dagen. K - heat har ändå en så pass kraftig högtryckstvätt som 1bar.


Företaget har hela Östergötland som arbetsområde, både privatpesoner, kommuner och företag. Med hjälp av K-HEAT maskinen får du snabbt ogräsbekämpningen under kontroll. Samtidigt som du håller rent. Finns i många varianter. Den finns i flera olika modeller.


Vi har mycket nära band till våra kunder, med ömsesidigt utbyte av värderingar. Vi lär oss mycket av våra kunder, som har använt vagnarna under flera års tid. Kubota BSeries Compact Tractor.


K-HEAT laitteisto nopeaan rikkakasvien hävitykseen sekä kiinteistöjen ja suurten yhteisöjen puhtaanapitoon.

Mycket bra kompaktlastare och kompakttraktorer ifrån kända varumärken som Weidemann, Iseki och Avant. Köp dina kvalitetslastare och traktorer genom oss. Därmed har man ytterligare ett sätt att ta med sig den effektiva maskinen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg