tisdag 28 maj 2019

Nya filmer 2017

Denis Villeneuve fortsätter att leverera storslagna filmer som är en fröjd både för ögat och hjärnan. Uppföljaren till ”Blade Runner” är årets snyggaste science fiction, som både hedrar Ridley Scotts vision och tar den till nya höjder. Polisen K avslöjar en sedan länge bevarad hemlighet som riskerar att rasera samhället.


Han ger sig ut på jakt efter tidigare blade runnern Rick Deckard (Harrison Ford) som varit försvunnen i år. Nedan hittar du massor av tips på nya bra filmer.

Det nya manuset tar emellertid höjd för trumpismen: klimatet har havererat och allt som är blött i naturen – havet, regnet, snön – är giftigt. Sugen på skräck eller skratt? Se om en klassiker eller upptäcka en ny filmpärla? Oavsett vilket humör du är på har Netflix troligen den rätta filmen för dig.


Låt MovieZines redaktion guida dig genom några av de bästa filmerna i det svenska utbudet. Disney Pixar Klassiker - Toy Story 4. Svenska röster Jan Mybran Fredrik Dolk, Robert Gustafsson, Kodjo Akolor,.

Oavsett om du vill se en riktig klassiker, hitta en ny favorit eller se en mer udda kärleksfilm så finns det många alternativ att välja mellan. Så plocka fram choklad och näsdukar – här är filmer att skratta, gråta och drömma sig bort framför. Karolina Fjellborg I början av nästa år har fyra nya ”Beck”- filmer premiär på C More.


Flixfilmer ger dig en översikt över de nyaste filmerna och serierna på Netflix. Netflix utvidgar hela tiden sitt utbud och varje dag läggs det till nya titlar till streamingtjänsten. Den sista filmen i den nya Star Wars-trilogin släpps den maj och mycket mer än så vet vi inte. Premiär är lagd den juni. Nya filmer på Netflix.


Allt spårar ur när den italienske premiärministern åker till Budapest över julen och träffar sin politiske rival. Som han har en affär med. Filmatisering av Djungelboken. Om en pojke som uppfostras av djuren i djungeln och måste ta itu med sitt mänskliga ursprung. Daniel Craigs fru, Rachel Weisz, 4 ska också ha godkänt att skådespelaren åker i väg ett år för att filma filmen.


Producenten vill ha Adele. Filmer och TV-serier som jag vet har gått på bio eller finns tillgängliga via streaming markeras med ordet SLÄPPT. Ju längre fram i tiden, desto större risk för att tidplanen förskjuts eller att filmen inte alls blir av.

Och självklart är det bara de allra dyraste filmerna som vi vet om flera år i förväg. Välj den stad där du oftast går på bio i listan nedan. Vi kommer spara ditt val. Du kan när som helst ändra ditt val i toppmenyn.


Att se de senaste filmerna på bio är en speciell upplevelse. Luta dig tillbaka och njut av en gemensam aktivitet tillsammans med en stor publik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg