tisdag 28 maj 2019

Polygami synonym

Motionen om polygami menar att eftersom frågan drivs av åtminstone ett politiskt ungdomsförbund är förändrad lagstiftning inom området att vänta. Men utskottet skriver: monogami är det som kyrkan värnar och därför avfärdar polygami som äktenskapsform. Bangladeshs familjelag för muslimer och hinduer tillåter polygami för män. Skapa konto med e-post.


Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto.

Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt. Sveriges största sökmotor för det svenska språket. En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är månggifte synonymt med polygami , beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.


Vad är en synonym och ett motsatsord? En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak.

Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt. Alla ord är sorterade i bokstavsordning. Efter några misslyckade försök med monogami kom jag på att man kan ha relationer med flera. Egentligen är fåglar den djurgrupp inom vilken monogami är mest utbredd. Motsatsor även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.


Nedan hittar du rätt svar och synonym på polygami Korsor om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår. Seden praktiseras främst i muslimska länder i Afrika, Mellanöstern och delar av Asien, men förekommer också inom mormonska samfund och bland vissa afrikanska folkgrupper. Hitta information och översättning här! Polygami på svenska med böjningar och exempel på användning.


Indien är detta dock troligen svårgenomförbart. Monogami har idag också kommit att användas om icke äktenskapliga sexuella förhållande mellan två parter. Find all the synonyms and alternative words for polygamy at Synonyms.


Polyamori synonym , annat ord för polyamori, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av polyamori polyamorin (substantiv). Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse. Detta begrepp används idag ofta som en synonym för poly eller polyamorös, men polygami betyder egentligen månggifte och innebär att man gifter sig med mer än en person.


Månggifte är inte lagligt i Sverige eller i större delen av världen.

Praktisera synonym , annat ord för praktisera, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av praktisera praktiserar praktiserat praktiserade (verb). Den synonymlexikon, motsatsor definitioner och liknande ord. Polygyni synonym , annat ord för polygyni, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av polygyni polygynin (substantiv). Polygamy definition, the practice or condition of having more than one spouse, especially wife, at one time.


Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Ett annat ord för månggifte är polygami vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet månggifte. Bigami (tvegifte) innebär att någon är gift med två andra personer och är ett specialfall av polygami.


Synonymer för ordet Monogami, alla hittade — antonymer — 0. Beroende på jurisdiktion kan det vara antingen lagligt eller olagligt. Den svenska termen tvegifte används i första hand om förfarandet då en gift person olagligen ingår ett nytt äktenskap, medan det äldre äktenskapet ännu består.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg