tisdag 21 maj 2019

Kända roliga citat

Kända citat kan användas som motivation. De kända citaten har alla ett budskap som kan sätta en stämpel i ditt medvetande. Du kontemplerar över citatet , och du sätter automatiskt det citatet i ett sammanhang. Det är därför de är kända.


Vi tror också att du gillar våra Motiverande citat. Majoriteten av citaten har uttalats av personligheter som verkligen har gjort en skillnad för mänskligheten och många av dem används än idag.

Här kommer det att finnas några av dem. Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig.


Dem är helt enkelt för roliga för att få bli bortglömda. Samtidigt gömmer roliga citat på djupare mening, med hjälp av metaforer och bilder. Roliga citat används för att få ett leende. Några citat är fullt uppe i att vara roliga , men med ett budskap bakom.


Ingen kunde skriva så självklara livsvisdomar på ett så klokt sätt som författaren Astrid Lindgren.

Hänt har valt ut hennes bästa citat. Jag tror personligen att U. Läs citaten och dela dem med andra för att få ut det mesta av ditt nästa projekt. Andra gillar även våra Citat om bästa vänner.


Fullt med roliga citat och visdomsord från sporten, barn, kända personer och modeller. Mina frldrar har alltid funnits dr fr mig, nda sen jag var ungefr sju. Här har vi samlat några av våra favoriter.


Letar du efter kända citat ? Då har du kommit till helt rätt ställe! Du känner säkert igen många av dessa kända citat , men vi tror även att några kan vara nya för dig. Vi har samlat kända citat inom olika kategorier så att du får en bred samling av citat. Tipsa gärna dina vänner om dessa kända citat också! Du kan hitta både latinska och svenska, även roliga och kända sådana.


En sann vän är en sällsynt fågel. För fler ordspråk och citat gå in på ordsprak. Under många år så har det rapporterats live från stora matcher, idrottsevenemang och sporter. Därför är det inte speciellt konstigt att det gjorts flera roliga sportcitat från våra svenska kommentatorer, tränare och spelare.


Många av dessa citat inom sport har blivit till rikitga klassisker som många i sverige glädjs åt.

Om du behöver lite ljus i ditt liv, ge dessa inspirerande citat ett försök. Dessa ord om uppmuntran, hopp och motivation fångar den perfekta känslan av att känna att allt är möjligt. Läs de bästa urvalen inspirerende citat här. Tretton odödliga citat ”Krigets första offer är sanningen”.


Historien är full av fantastiska citat , som som brukats och missbrukats, vänts och vridits på och satts in i sammanhang, där de passat till en aktuell situation och med få, exakta ord beskrivit en hel tidsanda. Citaten når dig rätt in i hjärtat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg